Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Nόμιμοι οι βιασμοί γυναικών στο Αφγανιστάν!! - Κατατέθηκε και νομοσχέδιο !!!-

burga.jpgΣημ. Σε λίγο που θα αποκτήσουν περισσότερα δικαιώματα οι μετανάστες λαθραίοι και μη (ελέω ιθαγένειας) γιατί εμείς σαν λαός, είμαστε πολύ large και υπεράνω, θα δούμε μετά που θα έχουν δέσει το γάϊδαρο τους, τι θα ζητάνε οι εδώ εγκατεστημένοι "νεοέλληνες" .
Γιατί όπως ορίζει η large πολιτική ορθότητα, αυτοί έχουν μόνο δικαιώματα και εμείς μόνο υποχρεώσεις..
Έτσι, παρόλο που είμαστε σκάρτα 10 εκατομμύρια, παρόλο που έχουν εισρεύσει στην Ελλάδα πάνω από 3 εκατομμύρια επί το πλήστον λαθρομετανάστες και συνεχίζουν, εμείς δεν βλέπουμε πουθενά πρόβλημα. 
Επειδή δεν το αποδεχόμαστε σαν πρόβλημα νομίζουμε ότι δεν υπάρχει, ότι δεν θα  μας αγγίξει. Μακάρι , αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι.
Παρεμπιπτόντως που είναι όλες αυτές οι οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γυναικών και των ανθρώπων γενικότερα για να πάνε να διαμαρτυρηθούν -όπως πάνε στη Ρωσία- για αυτά που συμβαίνουν σε αυτά τα κράτη? Γιατί δεν πάνε να κάνουν και εκεί πορείες και να απειλήσουν τις ηγεσίες αυτών των κρατών?
Μήπως γιατί μετά θα κοπεί η χρηματοδότηση???
---
Με το νόμο θα μπορούν οι άνδρες να βιάζουν τις γυναίκες, αν σχετικό νομοσχέδιο επικυρωθεί από τον πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι.
Το νομοσχέδιο που έχει εγκριθεί από τα δύο σώματα του αφγανικού κοινοβουλίου απαγορεύει στους εισαγγελείς να ανακρίνουν συγγενείς οποιουδήποτε κατηγορουμένου για εγκλήματα σε βάρος γυναικών.
Εφόσον, λοιπόν, τα περισσότερα περιστατικά σεξουαλικής
κακοποίησης συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια του θύματος, ο νόμος θα προστατεύει το δράστη αφήνοντας εκτεθειμένη και απροστάτευτη τη γυναίκα που έχει κακοποιηθεί.
«Πρόκειται για κοροϊδία. Θα είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν δίκες για υποθέσεις βίας σε βάρος γυναικών. Οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι θα δε θα δικαιωθούν», αναφέρει η Μανίζα Ναντέρι, διευθύντρια της ομάδας Γυναίκες για τις Αφγανές Γυναίκες.
Αυτό «θα καταστήσει τη δίωξη των προσώπων που διαπράττουν» τέτοια εγκλήματα «εξαιρετικά δύσκολη», σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Θα ζητήσουμε από τον πρόεδρο να μην επικυρώσει το νόμο αν δεν αλλάξει. Θα ασκήσουμε πίεση», δήλωσε η Σελάι Γκαφάρ διευθύντρια ασύλου που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε γυναίκες και παιδιά του Αφγανιστάν (Humanitarian Assistance for the Women and Children of Afghanistan).
Μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα επαναληφθεί η επιτυχία της καμπάνιας της ομάδας της το 2009, όταν πίεσαν τον Καρζάι να αλλάξει το νόμο που όριζε τον βιασμό της γυναίκας από τον σύζυγό της ως δικαίωμά του.

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου