Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ …..ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Έτσι θα καταντήσουμε με τις αποφάσεις που λαμβάνονται και που αποδέχονται όλοι σαν υπνωτισμένοι!!!.

Ο Κος Παπανδρέου μετά την συνάντηση με τον Γ.Γ του Ο.Η.Ε στις 3/11/2009 κο Μπαν Κι Μουν δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «οι μετανάστες από εδώ και στο εξής που θα γεννιόνται στην Ελλάδα θα παίρνουν και την Ελληνική Ιθαγένεια», (όπως δηλαδή γίνεται στις Η.Π.Α.) και από δηλώσεις των υπολοίπων στελεχών του γνωρίζουμε ότι σύντομα αυτό θα επεκταθεί και σε όλους όσους κλείνουν ή έχουν κλείσει τριετία ή πενταετία στην Ελλάδα. Επίσης θα μπορούν πλέον να μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα χωρίς να τους ενοχλεί κανείς!!!
Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ!!! δεν μιλάει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, όλοι το παίζουν προοδευτικοί, κανένα φερέφωνο δεν αναφέρει τίποτα παρά μόνο επιγραμματικά σαν μια ξερή είδηση και τίποτα άλλο!!! Όλοι κάνουν ΤΟΥΜΠΕΚΙ !!! Και αν μιλήσει κανείς από αυτούς, «κοίτα» λέει «την υπόλοιπη Ευρώπη και τις Η.Π.Α. ». Φοβερό επιχείρημα.!!
Το ίδιο είμαστε??? αυτοί ξέρουν τι κάνουν, δεν αλλοιώνεται η πληθυσμιακή τους σύσταση, εμείς εδώ ξέρουμε τι κάνουμε??? Εδώ είμαστε δεν είμαστε 10 εκατομμύρια και θέλουν να μας επιβάλουν τους μετανάστες σαν Έλληνες και ο στόχος είναι συγκεκριμένος. Είναι να αλλοιωθεί η Εθνική* (απαγορευμένη λέξη) συνείδηση των Ελλήνων ώστε να μπορούν να γίνουν οι σχεδιαζόμενες υποχωρήσεις στα Εθνικά θέματα ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ!!! για τους κυβερνώντες.

Στην επόμενη απογραφή και εφόσον όλα αυτά υλοποιηθούν (που δεν βλέπω να μπορεί τίποτα να το τα σταματήσει) θα φανούμε περισσότεροι κατά 2 και πλέον εκατομμύρια….. αλλά πλέον θα έχει συντελεστεί η πρώτη μεγάλη πληθυσμιακή αλλοίωση!!! Και στις επόμενες εκλογές ο κος Παπανδρέου θα εκλεγεί «δια περιπάτου» αφού όλοι αυτοί που θα έχουν και δικαίωμα ψήφου λογικό θα είναι να ψηφίσουν αυτόν που τους έδωσε το δικαίωμα να ψηφίζουν. Άρα ότι και αν κάνει όπως και αν χειριστεί τα Εθνικά θέματα πάλι θα εκλεγεί… για να ολοκληρώσει το έργο του!!!!

Μακάρι να διαψευσθώ, μακάρι πραγματικά γιατί δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα…



(*Άλλες απαγορευμένες λέξεις είναι «Πατρίδα», «Μακεδονία», «Θράκη», «Αιγαίο» )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου