Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!

goneis-paidia3.gif
Μείωση των επιδομάτων των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών κάτω του 50% !!!!!!!! θέλει να κάνει το Υπουργείο Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλειας. Έτσι θα λύσουν τα προβλήματα είσπραξης εσόδων. Θα κόψουν από τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους . Έτσι και αλλιώς έχουν λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας. Ήδη εισάγουμε "Έλληνες" κατά μεγάλους αριθμούς καθημερινά. Έτσι δεν είναι ? Αυτοί ούτε επιδόματα θέλουν ούτε διαμαρτύρονται. Άρα είναι προτιμότεροι από τους γηγενείς Έλληνες. Σωστά ?paidia.jpg
Χρόνια τώρα όλοι οι κυβερνώντες διαπιστώνουν ότι η Ελλάδα τείνει να γίνει μια χώρα γερόντων.  Για αυτό τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν κάποια κίνητρα ώστε να μειωθεί η υπογεννητικότητα. Έρχονται τώρα πάλι οι κυβερνώντες να κόψουν αυτά τα κίνητρα, επειδή "έτσι λέει το Μνημόνιο...... "  . !!!
Σίγουρα δεν είμαστε σοβαροί, δεν τίθεται θέμα για να αναρωτηθούμε. Άκου "έτσι λέει το Μνημόνιο" . Και δυστυχώς δεν μας κάνουν πλάκα , σοβαρολογούν. Τώρα γιατί δεν τους έχουν λιντζάρει ακόμα δεν ξέρω. Μήπως σε λίγο μας πουν να κατεβάσουμε και τα παντελόνια μας επειδή "έτσι λέει το Μνημόνιο"  που δεν ξέρουμε ακόμα τι λέει τελικά???
Το Μνημόνιο λέει "διαλύστε την Ελλάδα"?, λέει "αλλάξτε τα φώτα στους ντόπιους"? , μήπως λέει "αλλάξτε την πληθυσμιακή σύσταση της Ελλάδας"??? Τι λέει επιτέλους???????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου