Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Έχουμε λέει Υστέρηση Εσόδων άρα αυξάνουμε ΦΠΑ και Πετρέλαιο. Στην επόμενη Υστέρηση τι θα αυξηθεί? Στην μεθεπόμενη???

Τελικά οι μόνες λύσεις που έχει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την υστέρηση εσόδων είναι να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τα νοικοκυριά , τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Πάλι όλοι εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο. Για τους μεγαλοτραπεζίτες και τους μεγαλοκαρχαρίες ούτε κουβέντα . Και γιατί να ασχοληθούν αφού υπάρχει πάντα η εύκολη λύση?. Υπάρχουν τα «πρόβατα» που τα ταΐζουν κουτόχορτο και δέχονται τα πάντα!!! Αυτή είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σήμερα!!! Ζήτω!!!

Οπότε κατά τον κ. Παπακωνσταντίνου ή θα αυξηθεί το ΦΠΑ από 11% σε 13% ή θα υπάρξει ενιαίος συντελεστής (17 – 18%) ή θα εξισωθεί ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης με το κίνησης. !!!

Και όλα αυτά θα γίνουν λέει με γνώμονα το συμφέρον μας και με
«ευαισθησία για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες» χαχαχαχαχα!!!!!!!!! Ναι θα βάλουν βαζελίνη!!!!!!!!!

Όλα αυτά για να μας πουν ΜΠΡΑΒΟ το ΔΝΤ και η ΤΡΟΙΚΑ .Μάλιστα. Στην επόμενη «Υστέρηση εσόδων» που σίγουρα θα υπάρξει τι θα γίνει? στην μεθεπόμενη?  

Αν τώρα αυξήσουν το πετρέλαιο στην επόμενη «υστέρηση» θα γίνει ή μετάταξη στον υψηλό συντελεστή ή αύξηση του ΦΠΑ και αντίστροφα . Δεν υπάρχει όμως  περίπτωση να μην γίνουν και τα δύο αφού οι κυβερνώντες δεν έχουν κανένα ενδοιασμό για αυτά. Χέστηκαν αν έρχεται χειμώνας και αν μπορούν ή δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα τα νοικοκυριά. Το μόνο τους πρόβλημα είναι τι θα κάνουν πρώτα και ο λόγος που δίνουν στα αφεντικά τους εκεί στο…εξωτερικό!. Και μετά πάλι από την αρχή.

Αφού δεν θα έχει μείνει τίποτα απείραχτο θα αρχίσουν τα σενάρια για νέα αύξηση του ΦΠΑ, για νέες αυξήσεις φόρων , για νέες περικοπές επιδομάτων κλπ. . Όλα όμως με «ευαιασθησία» (βαζελίνη) και «κοινωνική δικαιοσύνη» (ανέκδοτο..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου