Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ…!!!

Πολλά τα μέτωπα που ανοίγονται ταυτόχρονα ώστε να μην ξέρουμε που να πρωτοκοιτάξουμε και τι να πρωτοπροσέξουμε. Από τη μία ετοιμάζονται να Ελληνοποιήσουν και να δώσουν Ιθαγένεια με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ στους κάθε λογής μετανάστες που διαμένουν στη χώρα ώστε να αλλοιώσουν την ομοιογένεια του πληθυσμού (που είναι και ο βασικός στόχος!!!) και από την άλλη στην Κύπρο «τακτοποιούν» τις εκκρεμότητες που έχουν (Χθεσινή δολοφονία Άντη Χατζηκωστή -Εκδοτικό συγκρότημα «ΔΙΑΣ» Κύπρου) που υποστήριζε το «ΟΧΙ» στο σχέδιο ΑΝΑΝ ώστε να μπορέσουν να το επαναφέρουν από την πίσω πόρτα χωρίς να έχουν τις αντιδράσεις που είχε η πρώτη προσπάθεια επιβολής του.
Είναι προφανές ότι στη περίπτωση της Κύπρου στοχεύουν στο ηθικό των Κυπρίων γιατί φοβούνται ότι ακόμα και με ένα νέο δημοψήφισμα για το σχέδιο ΑΝΑΝ ή όποιο άλλο βγει στη θέση του πάλι θα καταψηφιστεί, οπότε λαμβάνουν σιγά-σιγά τα μέτρα τους. Στα ίδια πλαίσια και η σύληση του τάφου του Τάσου Παπαδόπουλου, που ήταν ο μπροστάρης στο ΟΧΙ. Ο στόχος στην περίπτωση αυτή είναι ξεκάθαρα και κύρια το ηθικό γιατί ευτυχώς συνεχιστές υπάρχουν και για αποφάσεις τόσο σημαντικές γίνεται δημοψήφισμα!!!

Στο Ελλαδιστάν όμως που αποφασίζουμε και διατάζουμε και δεν μιλάμε για δημοψηφίσματα και άλλες «κακές» πρακτικές που δίνουν το λόγο στο λαό, τα εκδοτικά και λοιπά συγκροτήματα κάνουν την πάπια. Έχουν σχεδόν κοινή γραμμή και αποσιωπούν τις αντιδράσεις ή τις παρουσιάζουν σαν γραφικές και λοιδορούν όποιους αντιδρούν. Εδώ κοιτάνε πρώτα το «χρώμα του χρήματος» και την AGB και μετά το συμφέρον της Ελλάδας. Έλεγε χθες η Λιάνα Κανέλλη στο δελτίο ειδήσεων του ALTER ότι στην υποτιθέμενη δημόσια διαβούλευση (opengov) για το νόμο για τους μετανάστες εμφανίζονται μόνο τα 2500 από τα 12500 χιλιάδες σχόλια και όσα από τα «έγκυρα» ΜΜΕ ασχολούνται, όλα τα προβάλλουν και τα σχολιάζουν με βάση τα 2500 και όχι τα 12500!!!! Αυτή τη δημοκρατία έχουμε!!! Μόνο κατά όνομα γιατί στην ουσία το πολίτευμά μας είναι η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ!!!


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου