Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ .....!!!

Γιατί να σας στηρίξουν οι Έλληνες κύριοι κυβερνώντες του τόπου?
-Τι κάνατε για αυτούς?

-Τι κάνετε στη Θράκη? Εκτός από το να υποβοηθάτε την Τουρκική προπαγάνδα ότι η μουσουλμανική μειονότητα είναι Τουρκική? Υπάρχει κάποιος λόγος που να μπορεί να σταθεί σε μια σοβαρή συζήτηση , για να δικαιολογήσει το ότι επιβάλλετε σαν πρώτη γλώσσα διδασκαλίας στο σχολεία στα  πομακοχώρια της Θράκης την Τουρκική αντί της Ελληνικής που ίσχυε μέχρι τώρα?

-Τι κάνετε στο Αιγαίο? Τι υπογράψατε με τον Ερντογάν για το Αιγαίο? Θα βρείτε ποτέ το θάρρος να μας πείτε? Γιατί αναχαιτίζουμε τους Τούρκους στα 6 μίλια πλέον ή και καθόλου από 01/01/2010?

- Γιατί κάνετε συμφωνίες αμοιβαίας μείωσης των εξοπλισμών με την Τουρκία, τη στιγμή που ότι και αν λένε οι Τούρκοι οι πράξεις τους λένε άλλα? .Δεν ξέρετε ότι τρέχουν 4 εξοπλιστικά τουρκικά προγράμματα, ενώ τα δικά μας είναι ακόμα στις «διαβουλεύσεις»?

- Γιατί ελληνοποιείτε κάθε καρυδιάς καρύδι χωρίς καμία πρόνοια για τον ντόπιο πληθυσμό ? Γιατί το λαθρονομοσχέδιο για την απονομή Ελληνικής Ιθαγένειας στους μετανάστες ήταν το πρώτο νομοσχέδιο που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή? Η Πληθυσμιακή Αλλοίωση εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας??? Είχατε υποχρέωση απέναντι σε εμάς να κάνετε κάτι για την Ελλάδα, αλλά αντίθετα ότι κάνετε το κάνετε για τους άλλους εκτός Ελλάδας.

- Γιατί τόση εξαθλίωση για τον ντόπιο πληθυσμό? Ήταν ανάγκη να πάμε στο ΔΝΤ? Δεν υπήρχαν εναλλακτικές? Γιατί υποθηκεύσατε Ελληνική γη για να πάρετε δάνεια από το ΔΝΤ και την Ε.Ε.? Ήταν αυτή η εντολή που σας έδωσαν οι Έλληνες? Τι ξέρετε για τα Τ3 και Τ10 ?

-Γιατί στον Καλλικράτη προβλέπεται ποσόστωση για αλλοδαπούς στους εκλογικούς συνδυασμούς αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτός ο συνδυασμός?

-  Γιατί ακυρώθηκε η συμφωνία με την Αλβανία για την ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) ?
...; ...;.γιατί, γιατί , γιατί ...; ...;..κλπ

Απαντήστε μας σε αυτά τα λίγα κύριοι κυβερνώντες της Ελλάδας (?) και μετά ελάτε να ζητήσετε την στήριξή μας.

Εκτός και δεν την θέλετε πλέον!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου