Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

O ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΛΥΚΟΙ ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ και η ΕΞΟΥΣΙΑ !!

λύκοι και πρόβατα.jpg
Μάλιστα. Και μετά τον Θεοδωρίδη τι? Ρε φίλε Τσίπρα τι μας κρύβεις? Πόσοι τέτοιοι Ταλιμπαν είναι τελικά στον Σύριζα.? Κάθε εβδομάδα εμφανίζεται και άλλος. Προηγούμενη εβδομάδα ο Διαμαντόπουλος,αυτή ο Θεοδωρίδης, την επόμενη ποιος? μην μας κρατάς σε αγωνία. Άραγε θα είναι κάποιος που θα συμφωνεί με τις θέσεις του Μπερίσα για τα σύνορα της Αλβανίας? του Ερντογάν περί Κύπρου, περί ΑΟΖ?.
Έλεος ,έχετε τρελάνει τον Ελληνικό Λαό και εκεί που ήθελε να ελπίζει σε κάτι άλλο, αλλά σοβαρό, τον έχετε απογοητεύσει πλήρως . Μα καλά τόσο Ανόητοι είστε όλοι εκεί πέρα?
Τώρα μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε με τις αναφορές του για τα Ίμια ότι τα λένε καρντάκ (!!) και ανήκουν στην Τουρκία (!!), καθαιρέθηκε λέει ο Θεοδωρίδης από την κοινοβουλευτική επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα (!!) . Πρέπει λέει να συννενοούνται για το τι θα λένε στον κόσμο!!!! Δηλαδή θα πρέπει να μην λένε αυτά που πιστεύουν αλλά αυτά που πρέπει να ακούει ο κόσμος...
Έτσι και σε μια προσπάθεια αιτιολόγησης με την προβολή μιας δήθεν πυγμής, με τον ολοφάνερο ξεπεσμό του πολιτικού μας συστήματος και δη, στην προκειμένη , αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης νομίζει ότι καθάρισε και πλέον καλεί τις συνιστώσες του να περιοριστούν σε ανάλατα και ανώδυνα σχόλια και δημόσιες δηλώσεις προκειμένου να επιτευχθεί η ομογενοποίηση των κομματικών τους θέσεων. Όπως λέει και το ρεπορτάζ  "....πριν την τελευταία συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, η πολιτική γραμματεία είχε ζητήσει απ' όλα τα στελέχη να προσέχουν τις δημόσιες παρεμβάσεις τους και τα είχε καλέσει να συνεννοούνται με το γραφείο τύπου. Είχε προτρέψει όσους αρθρώνουν δημόσιο λόγο να μην δίνουν τροφή στα μέσα ενημέρωσης και «να παρακολουθούν την τακτική των άλλων». Τότε, η προτροπή αυτή είχε γίνει με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή Τάσου Κουράκη περί «χριστιανικού φόρου», που είχε προκαλέσει πονοκεφάλους στην Κουμουνδούρου. Γι' αυτό και η παρέμβαση του κ. Θεοδωρίδη για το μείζον εθνικό θέμα, κρίθηκε από αφελής έως σοβαρά επιβλαβής για την προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να ομογενοποιήσει κατά το δυνατόν τη δημόσια έκφρασή του, να περιορίσει τα περιθώρια για επιθέσεις από τους πολιτικούς αντιπάλους του και κυρίως να ανοιχτεί σε τμήματα ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, που διακατέχονται από «πατριωτικές ευαισθησίες». (http://www.protothema.gr)
Δηλαδή τους καλεί όχι να συνταχθούν με τις επίσημες θέσεις (πολιτικές και ιδεολογικές) του κόμματος ή σε διαφορετική περίπτωση να αποχωρήσουν από αυτό, αλλά αντιθέτως τους ζητά να «κάνουν υπομονή», προκείμενου να ισχυροποιηθούν στον κεντρώο χώρο και να κερδίσουν την πολυπόθητη εξουσία.
φακέλωμα_λύκος_πρόβατο.jpgΚαι μετά; Θα σας οπτικοποιήσω την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, λέει στους «λύκους» να φορέσουν προβιά, ώστε τα υπόλοιπα «πρόβατα» ήτοι οι πολίτες αυτής της χώρας, να μπουν στο
μαντρί. Μόλις γίνει αυτό, τον «τσομπάνη» δεν τον νοιάζει πλέον ούτε για τα πρόβατα ούτε για το μαντρί, τότε θα έρθει η στιγμή που οι λύκοι θα βγάλουν την προβιά τους και θα αρχίσουν αυτό που η φύση τους προστάζει. Δυστυχώς βλέπουμε για άλλη μια φορά τον ελληνικό πολιτικό ξεπεσμό να μας τον τρίβουν ξεδιάντροπα στα μούτρα κι εμείς εκστασιασμένοι και ενθουσιασμένοι από το θεατρικό μονόπρακτο «πυγμή ή θάνατος» να χειροκροτούμε ακατάπαυστα. Για να δούμε πότε θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την τριτοκοσμική και παρωχημένη αντίληψής μας περί πολιτικής σε αυτή τη χώρα.

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου