Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ !!!


Τι συμβαίνει τελικά με τα Σκόπια? Γιατί αυτή η επιμονή και εμμονή να ονομαστούν Μακεδονία? Η απάντηση βγαίνει από μόνη της απλά και μόνο αν παρατηρήσουμε το χάρτη που έχουν φτιάξει οι σκοπιανοί και που έχει διαρρεύσει ανεπίσημα πάντα!!! Για το χάρτη αυτό, προς το παρόν οι πολιτικοί τους δεν ξέρουν, δεν είδαν αλλά αν ποτέ καταφέρουν να ονομαστούν Μακεδονία τότε θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που θα είναι η αμφισβήτηση των συνόρων και ο αγώνας απελευθέρωσης της Μακεδονίας που θεωρούν ότι βρίσκεται υπό «Ελληνική κατοχή» και της «μειονότητας» που «καταπιέζουμε». Κατά συνέπεια η ονομασία είναι το μέσο που θα χρησιμοποιήσουν για να μας εμφανίσουν μετά τον συγκεκριμένο χάρτη ως επίσημο όπως έκαναν και με το όνομα.

Σίγουρα αυτά είναι σενάρια αλλά όχι επιστημονικής φαντασίας αφού ως γνωστό τα Βαλκάνια είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση. Τα σύνορα έχουν αλλάξει σχετικά πρόσφατα με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και τους πολέμους που ακολούθησαν και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει με τους Αλβανούς και το Κόσσοβο.

Αυτό που επίσης πρέπει να σκεφτούμε είναι και το γεγονός ότι κάποιοι με τη συμπεριφορά τους εξυπηρετούν και ίσως προωθούν τέτοιες εντάσεις και κόντρες για να εμφανίζονται μετά ως διαιτητές και εγγυητές και άρα κηδεμόνες, γιατί θεωρούν ότι έχουν συμφέροντα στην περιοχή των Βαλκανίων.

Κάποιοι «προοδευτικοί» θεωρούν ότι όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας και δεν πρέπει να δίνουμε τόσο βάση. Εγώ λέω ότι η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας, και δεν πρέπει να περιμένουμε να συμβεί το οτιδήποτε για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας γιατί μετά πιθανότατα θα βρεθούμε προ τετελεσμένων και δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου