Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΘΡΑΚΗ

Τι γίνεται επιτέλους στην Θράκη?. Θα μάθουμε ποτέ ή μόνο όταν θα είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση? Αν κρίνω από τα όσα αφήνονται να βγουν προς τα έξω, προβληματίζομαι για αυτά που γίνονται και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ.

Τι κάνει το Ελληνικό Κράτος για την Θράκη? Από αυτά που μαθαίνουμε το συμπέρασμα είναι ότι μόνο παρατηρητής είναι και κάνει μόνο το ελάχιστο δυνατό που μπορεί, ίσα για να μην ξεσηκωθούν οι γηγενείς κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.  
Κατά τα άλλα για χάρη των ψήφων τα μεγάλα κόμματα έχουν μειονοτικούς «βουλευτές» που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι και μιλάνε σε συγκεντρώσεις με ρητορική αλυτρωτικού χαρακτήρα, για την σκλαβωμένη από τους Έλληνες!!!! Δυτική Θράκη.
Δεν είναι αυτό «εσχάτη προδοσία» σύμφωνα με το σύνταγμα ? Τι θα έκανε οποιοδήποτε άλλο κυρίαρχο κράτος? Δεν θα τους έκλεινε όλους στη φυλακή? Τι κάνουμε εμείς?? Την ΠΑΠΙΑ !!!!!!!!!! Γιατί όμως???????? Είμαστε τόσο άχρηστοι ? παίζεται κάτι άλλο που εμείς οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να ξέρουμε? Αν ναι τότε αυτό το κάτι παίζεται λάθος!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ (ΓΕΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ) ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΗΤΑΝΕ !!!

Το Τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή λύνει και δένει με την αδιαφορία και ανοχή του επίσημου Ελληνικού Κράτους
Αυτά που βγήκαν στο φως μετά τις εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα για την δασκάλα του Μεγάλου Δερείου κα Χαρά Νικοπούλου, είναι το λιγότερο τραγικά για το κράτος και την λειτουργία του.

Οι Τούρκοι του προξενείου της Κομοτηνής, θεωρούν όλους τους Πομάκους Τουρκική μειονότητα, και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να τους ομογενοποιήσουν με την αδιαφορία και ανοχή πάντα του Ελληνικού Κράτους….Έτσι η προπαγάνδα της Τουρκίας περνάει την γραμμή που θέλει ότι όλοι είναι τουρκογενείς και σιγά-σιγά θα φτάσουμε σε ένα σημείο που η Θράκη θα είναι στο στυλ του Κοσσόβου και θα ζητάει αυτοδιάθεση μέσω των Τούρκων πάντα.
Η Ελλάδα δείχνει να ξεχνάει ότι οι Πομάκοι δεν είναι όλοι τουρκογενείς αλλά κατάγονται από την αρχαία ελληνική φυλή των Αγριάνων (όποιος αμφιβάλει μπορεί να το ψάξει, το internet είναι διαθέσιμο σε όλους) και ότι αυτή την άποψη παρουσίασαν και το 1946 στον ΟΗΕ και στους Αμερικανούς οι ίδιοι οι Πομάκοι (Ελλάδας και Βουλγαρίας και ζήτησαν σαν Έλληνες να ενταχθούν με τους Έλληνες στην Ελλάδα), ξεχνάει επίσης και ότι υπάρχουν και πολλοί Αθίγγανοι μεταξύ τους, που επειδή όλοι είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα ,αυτομάτως θεωρούνται τουρκογενείς…

Έτσι η Ελλάδα ανέχεται την τρομοκρατία του ντόπιου πληθυσμού (έρευνα Χαρδαβέλα –Αθέατος κόσμος ), την κατήχηση των παιδιών των Πομάκων στα Τζαμιά ώστε να αποκτήσουν Τουρκική Εθνική συνείδηση , τις δραστηριότητες των υπαλλήλων του προξενείου που θα μπορούσαν άνετα, να χαρακτηριστούν ως συνωμοτικές και γενικότερα δείχνει να αδιαφορεί για την κατάσταση που διαμορφώνεται.

Και εκεί που αδιαφορούσε ξαφνικά ανέλαβε δράση !!!!!!!  Καθιέρωσε σαν πρώτη γλώσσα διδασκαλίας στα μειονοτικά σχολεία την Τουρκική !!!!!.

Δηλαδή τι γίνεται? Τι πρέπει να καταλάβουμε εμείς από αυτό? Ότι η Ελληνική γλώσσα ενοχλεί την Ελληνική Κυβέρνηση??????

Ποιου Εθνικά Συμφέροντα προωθούνται έτσι ?Της Ελλάδας? Μην τρελαθούμε τελείως .

Γιατί βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας? Ποιοι μας υποχρεώνουν? Και μέχρι που θα φτάσει αυτή η υποχωρητικότητα και η δουλικότητα?

Ακούει κανείς????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου