Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Θέλουν να ξεχάσουμε την Ιστορία μας με κάθε τρόπο. Καταργούν την διδασκαλία της στο Λύκειο!!!!!

Σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας (σκέτο όχι εθνικής γιατί τους ενοχλεί ο όρος) που σκόπιμα αφήνουν να διαρρεύσει για να δουν αντιδράσεις!!!! στην Β' και Γ' Λυκείου θα σταματήσει να διδάσκεται η Ιστορία των Νεότερων Χρόνων της Ελλάδας!!!!!!!! Δηλαδή για να γίνει πιο κατανοητό μιλάμε για την Ιστορία της Ελλάδας μεταξύ των ετών 1789 - 1945!!!! Και δηλαδή τι θα διδάσκονται πλέον οι μαθητές??? Θα έχουν αντί αυτού, ένα μάθημα επιλογής που θα λέγεται «Ευρωπαϊκή Ιστορία» όπου εκεί μπορεί και να αναφέρονται κάποια πράγματα για την Ελλάδα ...; Μόνο κάποια και αυτά επιγραμματικά!!!!!
Αυτοί είναι οι κυβερνώντες μας. Εναντιώνονται σε κάθε τι Ελληνικό , σε κάθε τι που προάγει την Εθνική και ιστορική μας συνείδηση. Όσοι ενδιαφέρονται για την Ελλάδα είναι γραφικοί και εθνικιστές λένε. Αυτοί όμως τι είναι? Τι θεωρούν τον εαυτό τους? Βέβαια δεν χρειάζεται να απαντούν οι ίδιοι για τίποτα γιατί έχουν τα γιουσουφάκια τους , τους δημοσιογράφους που αναλαμβάνουν να πλάσουν την κοινή γνώμη κατά το τι εξυπηρετεί τα αφεντικά τους.
Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Το δείγμα γραφής τους ήταν από την αρχή επικίνδυνο. Εν' μέσω της οικονομικής κρίσης το πρώτο νομοσχέδιο που έφεραν για ψήφιση στη βουλή μετά από 5 μήνες διακυβέρνησης!!!! ήταν το νομοσχέδιο ελληνοποίησης των πάσης φύσεως αλλοδαπών. Αυτή ήταν η προτεραιότητα τους και ΟΧΙ η οικονομία. Αυτή (την οικονομία) φρόντισαν (Τ3 σε Τ10)  να την αναλάβει το ΔΝΤ και η ΤΡΟΙΚΑ.
Συνέχεια μας χτυπάνε και το κάνουν ύπουλα . Αλλοιώνουν πρώτα την πληθυσμιακή μας σύσταση κάνοντας Έλληνες τους λαθρομετανάστες (γιατί το 99% των μεταναστών λαθραία έχουν μπει στην χώρα), χωρίζουν στα μουλωχτά το Αιγαίο στον 25ο μεσημβρινό (αναχαιτίσεις τουρκικών αεροπλάνων), ορίζουν την Τουρκική γλώσσα σαν πρώτη γλώσσα στα μειονοτικά σχολεία στην Θράκη, αποκλείουν τους Έλληνες δασκάλους (για φέτος είπαν ...;.???) από τα μειονοτικά σχολεία ανοίγοντας τον δρόμο για Τούρκους δασκάλους (πάγια απαίτηση της Τουρκίας) και άλλα πολλά ακόμα, και τώρα προσπαθούν να τορπιλίσουν και να εξαλείψουν την ιστορική γνώση από τις νεότερες γενιές για να τις κάνουν μια άβουλη μάζα χωρίς ιστορική ταυτότητα που θα δεχτεί εύκολα ότι της σερβίρουν και δεν θα αντιδράσει ενάντια σε όσους μας επιβουλεύονται.  Και εμείς έχουμε αυτή την ομάδα των ανθελλήνων να κυβερνάει ακόμα!!
Έχει πιο πολύ ενδιαφέρον για τους (αν)εγκέφαλους του υπουργείου η ευρωπαϊκή ιστορία παρά η Ελληνική ...;.  Φυσικό είναι γιατί οι ίδιοι δεν νιώθουν Έλληνες. Ότι Ελληνικό και Εθνικό το υποβαθμίζουν και το απαξιώνουν. Θα προτιμούσαν να είμαστε ακόμα υποτελείς στον «σουλτάνο». Αν το θέλουν πρόβλημα τους. Εμείς όμως δεν είμαστε πρόβατα και βλέπουμε και ακούμε και κρίνουμε. Κανείς δεν μπορεί να μας ακυρώνει με αυτό τον τρόπο. Ο φασισμός σαν σύστημα πουθενά δεν λειτούργησε και δεν θα αρχίσει να λειτουργεί από την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου