Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (!!!) ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!!

προβοκάτορες.jpgΌλως τυχαίως βέβαια!!! Κάθε φορά που ο λαός προσπαθεί να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να εκφράσει την διαμαρτυρία και την αντίθεση του, παρεμβαίνει το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και προβοκάρει την όποια αντίδραση. Αποτέλεσμα? Διάλυση των διαδηλώσεων, καταστροφή του κέντρου της Αθήνας, λεηλασίες, ΧΑΟΣ. 
Μετά από τέτοια επεισόδια ποιος θα ασχολούνταν με το Μνημόνιο??? Αυτή ήταν η κεντρική ιδέα του κατασκευασμένου ΧΑΟΥΣ!!!
Πιστεύει κανείς ότι αν το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ήθελε δεν θα μπορούσε να έχει προλάβει αυτό το χάος?? Θα μπορούσε! Ήθελε όμως???????
Έτσι αντί τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να πουν στον κόσμο τις πραγματικές συνέπειες του μνημονίου, αναφέρουν απλά και
μόνο για δύο-τρία λεπτά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και όλη την υπόλοιπη ώρα αναλύουν τους ......κουκουλοφόρους!!!!
Επαγγελματίες προβοκάτορες καθοδηγούμενοι από το παρακράτος που όλοι γνωρίζουν παρεμβαίνουν και καταστρέφουν, λεηλατούν, καίνε, σκοτώνουν (MARFIN) και τελικά διαλύουν (!!!) τις διαδηλώσεις!!!!
Το επίσημο κράτος βέβαια ΛΥΠΑΤΑΙ !!!!!!!!!!!! για αυτά τα συμβάντα, που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να μην συμβούν!!! και δεν αναλαμβάνει ΚΑΜΙΑ ευθύνη!!! Η υποκρισία των (αν)αρμοδίων είναι τέτοια που σε βγάζει από τα ρούχα σου!!! Δεν υπάρχει ντροπή, δεν υπάρχει ευθιξία , δεν υπάρχει τίποτα.
Μόνο κροκοδείλια δάκρυα από του βο(υ)λευτάδες μας.
Ενδιαφέρονται τόσο πολύ για εμάς και όχι για την μάσα και την καρέκλα,(τι άλλο) που όταν η Αθήνα καιγόταν αυτοί είχαν μαζευτεί και έβλεπαν αγώνα στην τηλεόραση.
Κρίμα που τέτοιοι άνθρωποι έχουν ψηφιστεί και είναι στη Βουλή σαν εκπρόσωποι του λαού. Αυτοί μόνο εκπρόσωποι του εαυτούλη τους μπορούν να είναι.
Κρίμα που έχουμε τέτοια ΜΜΕ που κοροϊδεύουν τον κόσμο και κάνουν το άσπρο μαύρο.
Κρίμα που όλοι αυτοί ψήφισαν τέτοια μέτρα εξαθλίωσης του λαού και κανείς δεν νιώθει την ανάγκη να δώσει στον κόσμο να καταλάβει τι έχει συμβεί και πόσο περαιτέρω θα αλλάξει η ζωή του. Που υποθήκευσαν τη ζωή τη δική μας, των παιδιών μας και των εγγονών μας αλλά εμείς ασχολούμαστε με τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους που σκοπός τους είναι η τρομοκράτηση του κόσμου που βγήκε να διαδηλώσει!!!!
Και τώρα που το μνημόνιο ψηφίστηκε και η Αθήνα καταστράφηκε, ας ετοιμαστούμε για τα επόμενα μέτρα κατά το Μάρτιο μεριά, με το γνωστό δίλλημα.
Μέτρα ή χρεοκοπία!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου