Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ?

Συρία.jpgΓια να δούμε πως ορίζουν κάποιοι τον εμφύλιο στην Συρία. Οι αντιμαχόμενες πλευρές στην Συρία, ως προς τους "αντάρτες" απαρτίζονται κυρίως από άραβες (με πολλούς Λίβυους ) μισθοφόρους, από επίσης μισθοφόρους ξένους συμβουλάτορες και Σύριους στρατιώτες που έχουν αυτομολήσει. Να σημειώσουμε εδώ ότι όπως και στην περίπτωση της Λιβύης οι μισθοφόροι πληρώνονται από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ!!!!
Επίσης ο οπλισμός τους είναι από ΗΠΑ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ κλπ και εισάγεται στην Συρία από τα σύνορα με την Τουρκία.
Απέναντι τους έχουν τον συριακό στρατό που έχει και αυτός σημαντική συνδρομή από Ρωσικά οπλικά συστήματα..
Συρία _σφαγές αμάχων.jpgΗ εικόνα αυτή δεν παραπέμπει και τόσο σε εμφύλιο, μάλλον σε προβοκάτσια παραπέμπει με την βοήθεια φυσικά των κατευθυνόμενων δυτικών ΜΜΕ. Ξεκίνησε όπως σε όλες τις περιπτώσεις της "αραβικής άνοιξης" με διαδηλώσεις και κάπου κάποιοι "φρόντισαν" και
ξέφυγε η κατάσταση. Ευθύνη βέβαια για αυτό έχουν και οι δυνάμεις του Άσαντ καθώς δεν είναι και κανένας Άγιος, για δικτάτορα πρόκειται και γνωρίζοντας την τύχη του Καντάφι έδωσε εντολή στις δυνάμεις του και προέβησαν σε αγριότητες.
Αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί των αυτόκλητων "συμμάχων" και "προστατών" των αράβων και έβαλαν σε εφαρμογή προβοκάτσιες με την βοήθεια φυσικά των μισθοφόρων.  Έκτοτε οι άμαχοι σφαγιάζονται σωρηδόν και εσκεμμένα για να δωθεί αυτή η εικόνα του εμφυλίου και να εκβιαστεί η έξωθεν επέμβαση που θα είχε ήδη γίνει αν δεν ήταν οι Ρώσοι στην μέση.
Άρα λοιπόν ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί στα περί εμφυλίου πολέμου στη Συρία και ας ρίξουμε μια ματιά στα παρασκήνια αυτού που έχει στηθεί εις βάρος των Σύρων αυτή τη φορά.
Δεν ξέρω πόσο ακόμα, αλλά έχει μπει το νερό στα αυλάκι εκεί κάτω και όλα δείχνουν ότι πάμε για σύγκρουση υπερδυνάμεων με αφορμή την υπόθεση της Συρίας. Αν ξεκινήσει και εμπλακούν περισσότερα κράτη θα γενικευθεί το κακό και τότε θα την πληρώσουμε όλοι...

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε και την προφητεία που λέει ότι όλα θα ξεκινήσουν σπό την Συρία. «Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε... Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει»!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου