Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ματιές στο μέλλον της Ελλάδας (??) - Εμπόλεμη ζώνη τα προάστια της Στοκχόλμης!!

Στοκχόλμη_ταραχές.jpg
Σημ. Αμφιβάλλει κανείς ότι αυτή θα είναι και για την Ελλάδα η λογική συνέπεια της υπάρχουσας μεταναστευτικής πολιτικής του "εμπάτε σκύλοι αλέστε"?? Αυτά και χειρότερα θα πρέπει να περιμένουμε και εμείς.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάγος για να το προβλέψει. Με τις πράξεις αλλά και τις "παραλείψεις" των κυβερνώντων τα πράγματα οδηγούνται προς αυτή την κατεύθυνση και δεν θα αργήσει να συμβεί κάποιο συμβάν που θα πυροδοτήσει και εδώ ανάλογες και ίσως και χειρότερες ταραχές...
---
Εμπόλεμη ζώνη παραμένουν τα προάστια της Στοκχόλμης, όπου μετανάστες συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις και λεηλατούν καταστήματα, καταφέροντας ένα σοβαρό πλήγμα στο διάσημο "σουηδικό μοντέλο".
Για ηχηρή κατάρρευση του πολυπολιτισμικού μοντέλου και στη Σουηδία κάνει λόγος ο Τύπος της χώρας ο οποίος μάλιστα σπεύδει να συγκρίνει τις ταραχές με αυτές πόυ είχαν σημειωθεί στα γαλλικά προάστια.
Για την επιβολή της τάξης, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε δεκάδες συλλήψεις ενώ ο πρωθυπουργός της χώρας, Φρέντρικ Ράινφελντ, απευθύνει έκκληση για ηρεμία.
Οι ταραχές συνδέονται με τον θανάσιμο πυροβολισμό από αστυνομικούς ενός 69χρονου άνδρα οπλισμένου με μαχαίρι που είχε κλειδωθεί σε διαμέρισμα στο

προάστιο Χάσμπι, βορειοδυτικά της πόλης, όπου μεγάλο μέρος των κατοίκων είναι μετανάστες πρώτης ή δεύτερης γενιάς. Η αστυνομία έχει αρνηθεί να δημοσιοποιήσει την εθνικότητα του 69χρονου, ενώ κάτοικοι του προαστίου που μίλησαν στον Τύπο ισχυρίστηκαν ότι οι αστυνομικοί τους έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με χαρακτηρισμούς όπως «αλήτες, πίθηκοι και αράπηδες».

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου