Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καταστήματα ανοικτά τις Κυριακές???... Μποϋκοτάζ οι καταναλωτές !!!!

αργία Κυριακής.jpgΜποϋκοτάζ στα καταστήματα που θα ανοίγουν τις Κυριακές. Αυτή είναι η λύση στην με το ζόρι κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας..
Επιτέλους ας δείξουμε μια φορά στα χρόνια της ΤΡΟΙΚΑΣ και των μνημνονίων ότι μπορούμε, ότι έχουμε την δύναμη να καταργήσουμε στην πράξη τους νόμους που μας περνάνε με το έτσι θέλω και που διευκολύνουν μόνο τις πολυεθνικές και όσους απεργάζονται την αποδόμηση μας σαν κράτος και σαν έθνος. (Δείτε και ΕΔΩ γιατί δεν πρέπει να καταργηθεί η αργία της Κυριακής)
Στο χέρι μας είναι κυριολεκτικά.
Βέβαια θα πει κάποιος ότι τα πάντα είναι στο χέρι μας και αφού είναι έτσι, πως επιτρέψαμε να φτάσουν εδώ τα πράγματα.... Είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που συνέβαλαν για την σημερινή κατάσταση και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε είτε γιατί τους αγνοήσαμε, είτε γιατί δεν μπορούσαμε είτε γιατί δεν θέλαμε. Αυτό όμως δεν
σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε απαθείς μέχρι τέλους. Ακόμα και τώρα μπορούμε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και η γνώμη μας μετράει περισσότερο από τα "θέλω" των ξένων και την υποτέλεια που επιδεικνύουν οι "υπάλληλοι" κυβερνώντες μας..

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου