Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Τζάμπα μάγκες. Πρώτα ψηφίζουν τα μνημόνια, αλλά μετά τους φταίει ο Στουρνάρας!!

φάκα_τυρί.jpgΚορόιδα ψηφοφόροι. Ψηφίστε πάλι τους "βολευτές" σας -μην χάσουν την καρέκλα τους- γιατί ....αγωνίζονται για εσάς κατηγορώντας τον Στουρνάρα ,επειδή υλοποιεί αυτά που οι ίδιοι που φωνάζουν τώρα ψήφισαν!!!!!!
Έτσι έτσι. Κάθονται αραχτοί και πυροβολούν τον Στουρνάρα και νομίζουν ότι έτσι θα ξεπλυθούν οι αμαρτίες τους. Ότι ο κόσμος θα ξεχάσει τις ευθύνες του κάθε ένα από αυτούς τους όψιμους υπερασπιστές των Ελλήνων ψηφοφόρων βεβαίως βεβαίως!!!! ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ξαναλέω!!!!
Όσο θα πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και οι υποψίες για ταυτόχρονες βουλευτικές εκλογές, τόσο περισσότερο θα κλαίνε οι κροκόδειλοι της Βουλής και θα αλλαλάζουν για τα δίκαια μας!!!
Αν ήθελαν να μην γίνουν αυτά που κάνει ο κ.Στουρνάρας και ο κάθε Στουρνάρας ας μην τα ψήφιζαν!!!! Οι ψεύτες , οι υποκριτές.
Το μόνο που τους νοιάζει, το μόνο που φοβούνται είναι να μην χάσουν την καρέκλα τους και την κονόμα τους . Μόνο για αυτό μας θέλουν.... Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει. Φοβούνται μόνο μην δεν μπουν στη Βουλή και αναγκαστούν να .......δουλέψουν!!!!  Αλλά τι να δουλέψουν.... Αυτοί έχουν εξασφαλίσει και τα δισέγγονα τους. Αλίμονο σε εμάς τους υπόλοιπους!!
Ας είναι όμως . Ας τους
πετάξουμε από την Βουλή αν και όταν γίνουν εκλογές και όταν έρθει η ώρα, θα δούμε για την περιουσία τους και πως την απέκτησαν...  Και όσο για τα "κλάματα" για το λαό....  Το κουτόχορτο τέλος κύριοι "βολευτές" !!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου