Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Καρφώνονται» μόνοι τους...... εύγε λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

SYRIZA_Xanthis.jpg«Η μειονότητα είναι μία» και ότι αυτό που κάνουμε όλοι εμείς οι άθλιοι, είναι «εσκεμμένη διαίρεση της μειονότητας σε τρία κομμάτια» (Πομάκοι, Τουρκογενείς, Ρομά), ήταν η θέση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, που δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί τιμή όπως φαίνεται να λειτουργεί ως βραχίονας στήριξης του αμαρτωλού τουρκικού προξενείου. Με ρητορική μίσους απέναντι στην εκπρόσωπο των Ρομά, τη Σουλεϊμάν Σαμπιχά, που είχε το «θράσος» να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη χειραγώγηση των δικών της ανθρώπων για να εξυπηρετηθούν οι στοχεύσεις της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ που δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη δημιουργία συνθηκών «Κοσσυφοπεδίου» στη Θράκη ώστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης μας άφησε ... ενεούς.
«Η υποψηφιότητα της Σουλεϊμάν Σαμπιχά για τις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τόσο αθώα και κυρίως μια 'καλή υποψηφιότητα' από τη μειονότητα όπως εσκεμμένα συνεχίζει να παρουσιάζεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ» αναφέρει
στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της τοπικής οργάνωσης Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ.
Και συνεχίζοντας με λόγια που θα ακούγονταν πίσω από κλειστές πόρτες σε σύσκεψη του προξενείου, δηλώνουν ότι γνωρίζουν «τον πραγματικό ρόλο και τις σκοπιμότητες που υπηρετεί μια υποψηφιότητα, όπως αυτή της κ. Σουλεϊμάν Σαμπιχά» και αφήνει υπονοούμενα για τις δραστηριότητές της!

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου