Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Η οικονομική κρίση είναι δίπλα μας και χτυπάει και την δική μας πόρτα σιγά –σιγά.. Ακόμα βέβαια δεν παρατηρούνται τα φαινόμενα που έχουν ήδη παρατηρηθεί σε άλλες χώρες και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τους αγαπητούς δημοσιογράφους. Αν είναι δυνατόν να μην έχουμε ακόμα απολύσεις και κλείσιμο επιχειρήσεων!!!! Πως είναι δυνατόν να πτωχεύσει η Ισλανδία και όχι η Ελλάδα???

Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για να μπορούν και οι φίλοι μας οι δημοσιογράφοι να έχουν κάτι πιο χειροπιαστό να «καταγγείλουν» γιατί τώρα μόνο εύχονται και «κατασκευάζουν» καταστροφές (ευτυχώς). Λογικό είναι, αφού για αυτούς «καλή είδηση» είναι μόνο ότι έχει να κάνει με καταστροφές, θανάτους και κινδυνολογία. Διαγωνίζονται στο ποιος θα προβλέψει τα χειρότερα. Έχουν γίνει «μάντεις κακών» και κάθονται και αναλύουν τι θα γίνει αν…. και πότε και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις και μπλα μπλα μπλα και όλοι έχουν «πηγές» που δεν μπορούν να αποκαλύψουν που είναι όλες αξιόπιστες !!!!

Μας έχουν κάνει να λειτουργούμε και να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε εμείς η Ισλανδία, ή οι Η.Π.Α. ή δεν ξέρω ποια άλλη χώρα που οι επιχειρήσεις λόγω της κρίσης απολύουν σε καθημερινή βάση εργαζόμενους, που οι καταθέτες χάνουν τα λεφτά τους, που επιχειρήσεις κολοσσοί κλονίζονται….
Σίγουρα και εμείς σαν χώρα πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουμε τις πιθανές επιπτώσεις της παγκόσμιας πλέον οικονομικής κρίσης, αλλά όπως και να το κάνουμε – έστω ακόμα – δεν έχουμε επηρεαστεί όπως άλλες χώρες ή όπως θα ήθελαν οι φίλοι μας οι δημοσιογράφοι.

Μας θέλουν πρόβατα για να μας κατευθύνουν όπως θέλουν και με βάση τα συμφέροντα από τα οποία πληρώνονται. Κοιτάνε μόνο την καλοπέρασή τους τα μπόνους τους και τα νούμερα της AGB. Ότι και αν λένε υπάρχει πάντα υστεροβουλία στα λεγόμενα τους και για το μόνο που φροντίζουν είναι να περνάνε αυτοί καλά και τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου