Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Τι θα γίνει επιτέλους με τις τιμές των καυσίμων??? Θα κάνει κάτι κάποιος???? Πρώτα είχαμε την άνοδο στις τιμές του πετρελαίου το καλοκαίρι που είχε φτάσει σχεδόν τα 150 δολάρια το βαρέλι και ήταν επόμενο να αυξάνονται και οι τιμές λίτρου της βενζίνης και του πετρελαίου!!!! Τώρα όμως???????????? Ολόκληρο κράτος δεν μπορεί να κάνει κάτι??? Είναι δυνατόν να κοντεύουν οι τιμές να φτάσουν στο 1 ευρώ τη στιγμή που το πετρέλαιο έχει 41 δολάρια το βαρέλι? Δηλαδή αν φτάσει πάλι τα 100 δολάρια ή τα 140 το βαρέλι τότε αναλογικά το λίτρο βενζίνης θα πάει στα 2,50 με 3,00 ευρώ!!!!!!!!!!! Το καταλαβαίνει κανείς αυτό????
Και αν ναι.......... ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ?????????????????
Για την ώρα ΤΙΠΟΤΑ!!! Όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο τότε θα βγουν να κάνουν δηλώσεις!!!!! Από μέτρα πάλι τίποτα. Αν δεν φτάσει ο κόμπος στο χτένι δεν κινείται φύλο. Είναι εξωφρενικό, βγάζει μάτι η όλη κατάσταση.

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ


Δεν με ενδιαφέρει το πως θα το κάνουν αλλά ΠΡΕΠΕΙ να μπει χοντρό χέρι, από τα διυλιστήρια μέχρι τους πρατηριούχους. Αν είναι έτσι η ελεύθερη αγορά χάρισμα τους. Δεν την χρειαζόμαστε!!!
Από την κρίση Ρωσίας - Ουκρανίας για το αέριο και μετά είδαμε ότι το πετρέλαιο έπεφτε και οι τιμές του λίτρου καυσίμου να ανέβαιναν και συνεχίζουν. Αν αυτό δεν είναι κλεψιά τότε τι είναι???

Δεν υπάρχει έλεγχος και όπου υπάρχει μπαίνουν τα φακελάκια στη μέση. Επιτέλους ας δείξει αυτό το κράτος ότι υπάρχει και όντως ενδιαφέρεται για τους πολίτες του και ας κάνει τα αυτονόητα!!! Δεν αντέχουμε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου