Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ...ΜΕΛΟΥΣ!

καρτα club.jpgΠροσφορές λέει στο Carefour αλλά μόνο για όσους έχουν την κάρτα Club. Το ίδιο και στις υπόλοιπες αλυσίδες Super Market με εξαίρεση τα ...γερμανικά Lidl!!! Περιέργως μόνο στα Lidl δεν σε πρήζουν να πάρεις κάρτα για να γίνεις ........προνομιακό μέλος!
Αυτές τις κάρτες τις δεχόμαστε χωρίς να μας ενδιαφέρει ότι όταν τις χρησιμοπουούμε αυτομάτως ξέρουν ποιοι είμαστε, πότε κάνουμε αγορές, που τις κάνουμε, τι αγοράζουμε και γενικώς πόσα ξοδεύουμε πάνω κάτω στο μήνα.Με δυο λόγια μας φακελώνουν με αντάλλαγμα καλύτερες τιμές.! Το έχετε σκεφτεί έτσι?
Λέμε (όσοι το λέμε) ότι είμαστε κατά της κάρτας του πολίτη όμως πολλές άλλες κάρτες όπως αυτές τις δεχόμαστε γιατί μας κάνουν .....έκπτωση ! Σίγουρα αυτές οι κάρτες δεν έχουν το ιατρικό και το φορολογικό μας ιστορικό και από μόνες τους πέρα των αγοραστικών συνηθειών δεν αποκαλύπτουν κάτι άλλο αλλά όταν κάποιος μάθει να λειτουργεί με αυτές τις κάρτες (όπως και με τις πιστωτικές) θα θεωρήσει λογική την μετάβαση στην "κάρτα του πολίτη" και αργότερα στα τσιπάκια.
Καλές είναι και οι προσφορές, αλλά ακόμα καλύτερη είναι η ιδιωτικότητα και η προσωπική ζωή. Ο έλεγχος πρέπει να παραμείνει σε εμάς, δεν πρέπει να τους τον εκχωρήσουμε με τέτοιες προφάσεις. Στο κάτω κάτω ας μην μας την κάνουν την έκπτωση, αν είναι αυτό το τίμημα. Εμείς κάνουμε κουμάντο όχι αυτοί. Αν σταματήσουμε να αγοράζουμε με κάρτες Club και ότι άλλο, ίσως τότε θορυβηθούν και το ξανασκεφτούν!!! Πρέπει να τους αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πρόβατα όχι μόνο να το λέμε! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου