Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ - VIDEO!!!


Κάθε χρόνο επί 2000 χρόνια στα Ιεροσόλυμα το Μεγάλο Σάββατο κατά τη διάρκεια της Θείας λειτουργίας τα κεριά των πιστών ανάβουν μόνα τους. Για το γεγονός αυτό υπάρχουν τουλάχιστον 45 ιστορικές μαρτυρίες από συγγραφείς και ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων μερικοί από τους οποίους είναι οι :
Βερνάρδος, Πάπας Ουρβανός Β', Φουλχέριος(Γάλλοι), Αλ-Τζαχίζ, Γιακούτ(Άραβες), Αρέθας Καισαρείας, Νικήτας, Ανανίας(Έλληνες-Βυζαντινοί), Έκεχαρντ, Θεοδώριχος (Γερμανοί), Βασίλειος Εμέσης(Σύριος), Φέλιξ Φάμπρι(Ελβετός)
Σαφώς και υπάρχουν τρόποι να ανάψουν και μόνα τους τα κεριά, αλλά όλες οι εξηγήσεις πάσχουν. Βγήκε κάποιος Καλόπουλος και απέδειξε ότι αν τα κεριά ποτιστούν με φώσφορο ανάβουν μόνα τους ..... Πιθανόν και να ανάβουν και τα κεριά και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά είναι ψεύτες όλοι όσοι έχουν παραβρεθεί σε αυτό το γεγονός? Αυτοί που πηγαίνουν από την Ελλάδα και λένε ότι πήραν μαζί τους κεριά από την Ελλάδα είναι ψεύτες και συνωμοτούν με όλους τους υπόλοιπους για να μας κοροϊδέψουν? Δηλαδή όλα τα κεριά που πουλάνε τα κάθε λογής μαγαζάκια είναι ποτισμένα με το υγρό του πειράματος, ώστε να ανάψουν το Μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι όλα μαζί την ίδια στιγμή ??? Στέκει τέτοια εξήγηση?
Άλλοι λένε ότι είναι απάτη έτσι απλά και αόριστα χωρίς να ξέρουν να μας πουν γιατί. Απλά επειδή δεν μπορούν να το εξηγήσουν αλλιώς. Ή λένε ότι υπάρχει απάτη μέσω ...;τεχνολογίας!!! Αλλά τι τεχνολογία 2000 ετών είναι αυτή που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί?
Στα Ιεροσόλυμα υπάρχει μια γενική παραδοχή του γεγονότος και από εκπροσώπους άλλων θρησκειών. Αυτοί δεν θα είχαν κάθε συμφέρον να ξεσκεπάσουν την όποια απάτη?
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που παραβρέθηκαν και έζησαν αυτή την εμπειρία η φλόγα για μερικά ΛΕΠΤΑ δεν καίει!!! Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό !!! απλά άρνηση!
Επί τουρκοκρατίας ανήμερα Μεγάλο Σάββατο όταν στον Πανάγιο Τάφο είχε απαγορευθεί η είσοδος του Πατριάρχη και μπήκε αντί αυτού ένας μουσουλμάνος το Άγιο Φως εμφανίστηκε
από την κολώνα του Ναού. Υπάρχουν μαρτυρίες και για αυτό το γεγονός.
Όλοι λοιπόν είναι ψεύτες όταν δεν μας συμφέρει αυτό που λένε και αληθινοί όταν λένε αυτό που μας συμφέρει?
Νοήμονες θέλω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι και μπορεί ο καθένας να κρίνει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα αρκεί να γνωρίζει τα γεγονότα και να μην αρκείται στις φτηνές εξηγήσεις που λέγονται για να λέγονται.

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου