Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1500 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!

γράμμα συνταξιούχου.jpgΈπρεπε να αυτοκτονήσει ο συνταξιούχος στο Σύνταγμα για να πάρει θέση η πολιτεία για το τεράστιο αυτό θέμα. Οι Έλληνες αυτοκτονούν καθημερινά όμως μέχρι χθες κανείς από τα κοράκια που κυβερνούν δεν είχε συγκινηθεί. Οι 1500 που αυτοκτόνησαν πριν τον συνταξιούχο ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ για τους κυβερνώντες. Για αυτούς έκαναν το κορόιδο. Δεν είδαν, δεν άκουσαν. Το ίδιο και οι συνεργάτες τους τα ΜΜΕ που σιγοντάρουν τα μνημόνια και ούτε καν ασχολούνται με την δυστυχία του κόσμου, παρά μόνο μας προπαγανδίζουν τις απαιτήσεις του ΔΝΤ και της ΤΡΟΙΚΑΣ και τις αυτοκτονίες τις περνάνε στα ψιλά..
Οι κυβερνώντες και οι πολιτικές που ακολουθούν εδώ και δύο χρόνια δημιούργησαν θέμα επιβίωσης στους μισθωτούς και συνταξιούχους και παρόλα αυτά ,συνεχίζουν να τις ακολουθούν και να ψάχνουν τρόπους να μειώσουν περαιτέρω τους μισθούς και τις συντάξεις. Για μείωση των
δαπανών και για πάταξη της φοροδιαφυγής ούτε λόγος!!! Για αυτούς που τα έφαγαν τόσα χρόνια τίποτα.
Μην πειράξουν την εκλογική τους πελατεία, οι υποκριτές, οι ψεύτες, οι φαρισαίοι.
Για τους ίδιους που κυβέρνησαν και διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας και μας έφεραν στην κατάσταση την σημερινή. ΤΙΠΟΤΑ. Αυτοί οι εγκληματίες έχουν μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!! Αντί να τους κρεμάσουν στο Σύνταγμα, αναλαμβάνουν τις πολιτικές ευθύνες!!!!!! Και το μάρμαρο το πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε... Οι συνεπείς. Αυτοί που δεν κρύβουν τίποτα !!! Τα λαμόγια την έβγαζαν και την βγάζουν καθαρή γιατί είναι μέρος του σάπιου συστήματος .
Με την αυτοκτονία αυτή λοιπόν οι πολιτικοί αντέδρασαν και αντέδρασαν γιατί τους στοχοποίησε!!! "Η κυβέρνηση Τσολάκογλου....." έγραψε και παρεξηγήθηκαν και έσπευσαν αυτοί που είναι οι υπεύθυνοι για την αυτοκτονία του συνταξιούχου να κάνουν δηλώσεις "συντριβής"....και να χύσουν κροκοδείλια δάκρυα.  Αυτό όμως που θα πρέπει να συντριβεί είναι τα ποσοστά τους στις εκλογές γιατί είναι το ΜΟΝΟ που τους πονάει!!! Μη χάσουν την καρέκλα και την μάσα, γιατί είναι άχρηστοι για να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός φυσικά από το να τα τρώνε και να τα πίνουν στην υγεία των κορόιδων που τους πιστεύουν.
Έχουν φέρει τον κόσμο στα όρια του, γιατί είναι ανίκανοι (??) να πάρουν ένα μέτρο και που να μην πλήττει τους αδύνατους!!!
Εξοντώνουν καθημερινά τους Έλληνες σωματικά και ψυχικά, με άδικους και οριζόντιους φόρους σαν να είμαστε ακόμα στην Τουρκοκρατία, με την ανεργία που οι ίδιοι με τις πράξεις τους προκαλούν, με την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, με τις επιχειρήσεις που οδηγούνται στο κλείσιμο λόγο έλλειψης χρηματοδότησης, με τα μέτρα που παίρνουν και τους καθοδηγούν στην έξοδο από τη χώρα. Στην μετανάστευση!!!!! Μας έχουν γυρίσει στην δεκαετία του 1950 και του '60 που όλοι προσπαθούσαν να μεταναστεύσουν. Μας διώχνουν με τον τρόπο τους.  Και μόλις τα τινάξουν όλα στον αέρα και τα ξεπουλήσουν, όταν πλέον θα έχουν ισωπεδωθεί όλα , θα μπουκάρουν οι πολυεθνικές για να μας "σώσουν" (να εκμεταλευτούν φυσικά και τα κοιτάσματα) και να δώσουν δουλειά στους Έλληνες που όμως δεν θα μπορούν πλέον να διεκδικήσουν τίποτα.
Θα επικρατήσουν μισθοί πείνας και οι Έλληνες θα είναι όμηροι των πολυεθνικών που θα τους διώχνουν όποια στιγμή θελήσουν για να πάρουν άλλους φθηνότερους χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με ελλειπή ασφάλιση, με ωράρια κατά πως θα βολεύει το αφεντικό και τελικά χωρίς μέλλον...
Πως θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε και πως να τα αποφύγουμε όλα αυτά?
Το γράμμα που άφησε πίσω του ο συνταξιούχος λέει πολλά!!!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου