Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Έρχονται ανθρώπινα δράματα. Κουρέψτε τα ιδιωτικά δάνεια όσο είναι καιρός!!

αποδιοπομπαίος τράγος.jpgΈσπευσε ο υπουργός οικονομικών να καθησυχάσει τις τράπεζες ότι δεν θα προχωρήσει σε ρύθμιση που να κουρεύει τα δάνεια των ιδιωτών και των επιχειρήσεων... Γιατί? Για να μην πληγούν λέει περαιτέρω μετά το PSI.
Μην πληγούν οι τράπεζες!!!! Μην χάσουν τα κέρδη τους οι τραπεζίτες!!! Αλλά ας χάσουν τις συντάξεις τους οι συνταξιούχοι (αφού πλήγηκαν και τα Ασφαλιστικά ταμεία με το PSI)!!
Εκεί δεν πειράζει για τον υπουργό. Παρόλο που για ανθρώπους πρόκειται και όχι για αριθμούς!!!
Όμως για τον υπουργό, αυτοί είναι αναλώσιμοι!!!! Δεν είναι οι θεοί οι τράπεζες!!!!
Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι για ποιον νοιάζονται οι κυβερνώντες και για ποιους γίνονται όλα!!!!
Τόσα χρόνια που οι τράπεζες έγδερναν και ακόμα συνεχίζουν να γδέρνουν κανονικά με ΛΗΣΤΡΙΚΑ επιτόκια δανείων και καρτών τους πολίτες και τις επιχειρήσεις
και να έχουν τόσα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ επί σειρά ετών..... ???? Αυτά δεν μετράνε??
Τόσα έχουν βγάλει από την καμπούρα μας , τόσα παίρνουν με τα μνημόνια και τόσα πριν τα μνημόνια ακόμα (ποιος θυμάται τα 28 δις??) και πάλι να μην δώσουν ΤΙΠΟΤΑ???
Έρχεται και ο "κανένας" ο Τσαρλς Νταλάρα, να μας πει να μην πειράξουμε τις τράπεζες!!!!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΗΝ "ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
Και τελικά ποιος φταίει για την όλη κατάσταση? Φταίξαμε εμείς? Αν φταίξαμε εμείς (που δεν φταίξαμε) το έχουμε ήδη πληρώσει υπερπολλαπλάσια από το βαθμό της υποτιθέμενης υπαιτιότητας μας.
Οι κυβερνώντες και οι υπόλοιποι που έπαιξαν κύριο και πρωταγωνιστικό ρόλο, που έφαγαν, που πήραν μίζες , που κακοδαιχειρίστηκαν, που μας ξεπούλησαν , που έπραξαν κατά των εθνικών συμφερόντων ποια είναι η ευθύνη τους? Και πως αναλαμβάνεται?
Με μια δήλωση περί ανάληψης ευθυνών, τη στιγμή που εμείς πληρώνουμε τα δικά τους λάθη με αίμα???
Όχι κύριοι. Να πάτε όλοι φυλακή και να κατασχέσουν τις περιουσίες σας και εσάς και των παρατρεχάμενων σας. Δεν μου αρκεί η ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Έχετε ποινικές ευθύνες!!!! Είστε εγκληματίες!!!
Όλοι βάζουμε πλάτη, εκτός από εσάς τους απατεώνες, εκτός από τις τράπεζες, τα λαμόγια των εκάστοτε κυβερνήσεων, τους κλέφτες και τους φοροφυγάδες που έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό!!!!
Όλοι οι υπόλοιποι είναι άμοιροι ευθυνών εκτός από εμάς? Εμείς είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος???
Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσάς που κυβερνάτε, έρχονται εκλογές!!!!!!!
Και προσέξτε καλά γιατί τα ψέμματα τελείωσαν!!!!!! Είναι ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας για τα τόσα χρόνια κακοδιαχείρισης και μάσας που μας έφεραν σε αυτό το σημείο!!!!
Δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλους φόρους, άλλα χαράτσια, άλλη εξαθλίωση, άλλες περικοπές!!! Τι άλλο θέλετε από εμάς? Πεθαίνουμε ήδη εξαιτίας σας καθημερινά.
Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να βγαίνουν τα αποτελέσματα των πολιτικών σας των μειώσεων μισθού και συντάξεων!!! Ο συνταξιούχος στο σύνταγμα δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται!!!
Κόβετε μισθούς και συντάξεις, αυξάνεται τους φόρους, βάζετε νέα χαράτσια, αυξάνετε τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, κόβετε παροχές......... Πως να ανταποκριθούν οι πολίτες σε αυτή τη λαίλαπα??? Μια ελπίδα είχε μείνει, να κουρευτούν τουλάχιστον τα δάνεια για να μην χαθούν περιουσίες λόγο αδυναμίας πληρωμής των δανειακών υποχρεώσεων και αυτή σπεύσατε να την εκμηδενίσετε. Θα είστε υπεύθυνοι για τις ανθρώπινες τραγωδίες που θα συμβούν στη συνέχεια!!!!!
Το κρίμα στο λαιμό το δικό σας ,των οικογενειών και των συγγενών σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου