Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η Δικαιοσύνη σας είναι ΨΕΥΤΙΚΗ σαν τη Δημοκρατία σας!!

Ψεύτικη Δικαιοσύνη.jpg
Έπρεπε λοιπόν να τον καθαρίσει ο Αλβανός τον 24χρονο Έλληνα φοιτητή στην Παιανία και αυτόν και την μάνα του για να ιδρώσει το αυτί των "προοδευτικάριων" δημοσιογράφων και λοιπών μεταναστολάγνων . Μόνο που τότε θα περνούσε η είδηση στα ψιλά.
Τι είναι άλλωστε ακόμα μία δολοφονία Έλληνα από μετανάστη??? 
Απολύτως τίποτα για αυτούς τους κυρίους!!! Γιατί πολύ απλά κοιτάνε ή την πάρτη τους και λένε αφού εγώ είμαι καλά τι με νοιάζει, ή αυτές τις εντολές έχουν(!!!).
Οι αλλοδαποί παράνομοι και νόμιμοι, κάθε μέρα μας σκοτώνουν, κάθε μέρα μας ληστεύουν, μας τρομοκρατούν, μας καταλαμβάνουν, γίνονται όλο και περισσότεροι και αποθρασσύνονται, αλλά εμείς εκεί. Βράχος!!! Δεν αντιδρούμε σαν κράτος στο παραμικρό!!! Η εγκληματικότητα καλπάζει και εμείς κοιτάμε πολιτικές ορθότητες και κουραφέξαλα. Φτάνουμε στο σημείο να τους λέμε "ελάτε, θα σας κάνουμε και Έλληνες....". (λαθρονόμος....)
Και φτάνοντας στο προκείμενο, αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο για τους Έλληνες και αβαντάρει τους μετανάστες, ποιος και πως θα προστατέψει τους Έλληνες πολίτες? Μήπως η επιλογή που έχουν είναι να αμυνθούν μόνοι τους και όπως μπορούν??? Αυτό θα ήταν το λογικό στις ΗΠΑ π.χ., αλλά όχι στην Ελλάδα. Εδώ απαγορεύεται η ΑΜΥΝΑ. Εδώ πρέπει να δεχτείς τη μοίρα σου και να μην κάνεις τίποτα γιατί έτσι θέλει το κράτος!!!! Αν αμυνθείς
και αντεπιτεθείς πας μέσα!!!

Εδώ είμαστε δημοκράτες! Τόσο δημοκράτες και προοδευτικοί που θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ που μας κάνουν την "τιμή" να μας ληστεύουν, να μας βιάζουν και να μας δολοφονούν!! Ποιο είναι το αποτέλεσμα? Δεν το ξέρετε? Έρχεται η Χρυσή Αυγή και "καθαρίζει"..... Γιατί ? Μα γιατί κράτος με την έννοια του κράτους δεν υπάρχει.
Όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει μετατραπεί σε μια τεράστια ΦΟΡΟΜΗΧΑΝΗ για να σώσει τις .......εγχώριες τράπεζες αλλά και τους Παγκόσμιους τραπεζίτες, είς βάρος των πολιτών αυτής της χώρας!!! Ακόμα και η αστυνομία, η οποία τι κάνει? Κυνηγάει τους Έλληνες που διαδηλώνουν, προστατεύει παράλληλα τους λαθρομετανάστες που επίσης διαδηλώνουν και συλλαμβάνει τους ..........φοροφυγάδες. !
Μετά από αυτά υπάρχει κάποιος λόγος που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι την δυναμική του φαινομένου "Χρυσή Αυγή"??

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου