Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

«Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε... »- Προφητείες!

Αυτό λέει η προφητεία προφητείες.jpgαπό τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, Αντώνιο Κόμπο απευθυνόμενη σε εμάς και παρόλες τις ενδείξεις πολλοί συνεχίζουν να μην δίνουν βάση στις προφητείες. Τα πράγματα όμως σοβάρεψαν πολύ.
Η "φίλη" και "σύμμαχος" Τουρκία ξεκινάει πόλεμο με την Συρία με αφορμή έναν όλμο που προήλθε από το Συριακό έδαφος χωρίς να έχει ταυτοποιήσει αν ο όλμος ήρθε από τους Σύριους (που δεν είχαν λόγο...) ή από τους αντάρτες για να βρεθεί η πολυπόθητη αφορμή και να δημιουργηθεί ακριβώς αυτό το σκηνικό.
Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι αντάρτες, ανέλαβε να το κάνει η Τουρκία... με την διακριτική στήριξη του ΝΑΤΟ και φυσικά των ΗΠΑ...
Οι Ρώσοι που είναι σύμμαχοι της Συρίας πως θα αντιδράσουν???? Θα πει κάποιος, "δεν ξέρω όλα είναι πιθανά"...
Εγώ λέω ότι οι προφητείες οδεύουν προς επαλήθευση.... και μιλάμε για προφητείες και της Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά και μουσουλμάνων. Πάντως το σημείο καμπής είναι ο πόλεμος στη Συρία ... Μετά από αυτό μπαίνουμε σε νέα φάση .

Οι Γέροντες της Ορθοδοξίας λένε:
Αγ. Κοσμάς :«Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε‡ Αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε». (...μήπως εννοεί τη κατάσταση στην Συρία?)
Γέροντας Παίσιος : "Ο Πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι Παγκόσμιος. Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους». Ενώ για τους Ρώσους είπε ότι "Και βέβαια θα έχουν συμμάχους! Τώρα δεν φαίνονται, αλλά σύντομα θα τους δουν όλοι και θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου" μήπως εννοεί τους Κινέζους; Θα θυμίσουμε ότι η Χίλαρι Κλίντον επιτέθηκε ευθέως σε Ρωσία - Κίνα ως μία οντότητα και η Κίνα με την Ρωσία συμπλέουν στενά γεωπολιτικά εσχάτως.

Γέροντας Ιωσήφ :
"Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία,και ως χείμμαρος ορμητικός σαρώνει την Περσία,και προχωρεί ακάθεκτη φτάνει στην Παλαιστίνη"

Γέροντας Παίσιος :
 «Όχι. Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα
την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ΄ εμάς», «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Πόλη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους».

Αγ. Κοσμάς : «Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλη!  Στη μέση του δρόμου θα΄ ρθει το μαντάτο, ότι έφθασε το ποθούμενο»

π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός:
«Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζονται αγρίως/ στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως», «Θα γίνει φοβερή σφαγή στην περιοχή της πρώην Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Από αυτούς που θα πεθάνουν, θα είναι 700 εκατομμύρια, ξέχωρα»

π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός επίσης:  
«Τότε η Ελλάς θα σηκωθεί πρώτη με το στρατό της να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερόν σκοπόν της. Να καταλάβει αμαχητί, τα ιερά της μέρη που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.»

Κατόπιν όλων αυτών, συνάγεται ότι "Έτσι, μετά την προδοσία της τερατώδους φιλο-σιωνιστικής κυβέρνησης τους, οι Τούρκοι - Μουσουλμάνοι θα ξυπνήσουν
και στη συνέχεια θα εισέλθουν σε ένα εμφύλιο πόλεμο που θα τελειώσει με τη πραγματοποίηση της προφητείας.

Επομένως,
μία τουρκική στρατιωτική εισβολή στη Συρία θα οδηγήσει τελικά σε ένα τουρκικό εμφύλιο πόλεμο και την απελευθέρωση της πόλης της Κωνσταντινούπολης από τον δηλητηριώδη έλεγχο του ΝΑΤΟ!

Αγ. Κοσμάς:
  Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά». 

Γέροντας Παίσιος: «Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος»

Οι μουσουλμάνοι λένε:
Υπάρχει προφητεία του Μωάμεθ την οποία εξηγεί στο κήρυγμα του ο θρησκευτικός ηγέτης της Συρίας Σεΐχης Ν. Imran Hosein ως εξής
"...· Η τουρκική κυβέρνηση θα έπρεπε να θυμηθεί ότι ο Προφήτης ( sallalahu 'alaihi wa sallam) προφήτευσε επίσης ότι η Malhama Al-Kobra ή Μεγάλος Πόλεμος θα οδηγήσει στην κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης και δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός στους Μουσουλμάνους για να συνειδητοποιήσουν ότι η τουρκική «κατάκτηση» της Κωνσταντινούπολης, που πραγματοποιήθηκε το 1453 από τον Σουλτάνο Μωάμεθ Αλ-Φατίχ, δεν είχε καμία σχέση με την προφητεία.
Και καταλήγει ο σουνίτης Σεϊχης στο κήρυγμά του: 
«
Και δεδομένου ότι η Ρωσία αναπόφευκτα θα μπει στο πόλεμο για να υπερασπίσει τη Συρία, η τουρκική στρατιωτική εισβολή στη Συρία θα οδηγήσει επίσης στην εκπλήρωση μιας άλλης προφητείας του Προφήτη Μωάμεθ (sallalahu 'alaihi wa sallam): "εσείς (οι μουσουλμάνοι) θα συμμαχήσετε με τους Ρουμ (Ρωμιούς)».
---

Αυτά λένε οι προφητείες και η Τουρκία κάνει ότι μπορεί για να τις επαληθεύσει. Με την κίνηση της Τουρκίας να επιτεθεί στην Συρία σήμανε το τέλος του αντάρτικου με τους μισθοφόρους εναντίον της Συρίας. Πλέον ξεκίνησε κανονικός πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Συρίας και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει τις προφητείες και να συγκρίνει με τα τρέχοντα γεγονότα και να λάβει τα μέτρα του. Διαφορετικά ας συνεχίσει να υποκρίνεται ότι όλα είναι καλά και δεν συμβαίνει τίποτα!!!

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου