Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ -ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

παιδιά.jpgΔεν χρειαζόμαστε εχθρούς εκτός των τειχών γιατί σε αυτή τη ρημαδοχώρα που ζούμε είναι πάντα εντός. Μια ζωή μόνοι μας βγάζαμε τα μάτια μας με Εφιάλτες, Νενέκους, και λοιπούς "πατριώτες". Τα χειρότερα αυτή η χώρα τα περνάει όταν την κυβερνούν αυτοί που υποτίθεται ότι "νοιάζονται". Μας φλομώνουν στο ψέμα μέχρι να πάρουν την καρέκλα, μέχρι να πιάσουν την κουτάλα!!. Μετά αράζουν και τρώνε και πίνουν στην υγειά των κορόιδων!!!! Χρόνια τώρα αυτή η δουλειά. Επαγγελματίες χαραμοφάηδες, ολόκληρες οικογένειες βολεμένων αλλά δεν τους βλέπαμε, είχαμε "χρωματιστές" παρωπίδες. Μας ξεπουλούσαν μέρα με τη μέρα αλλά εμείς που μυαλό!!!
Το ψέμα για τους πολιτικούς είναι το επάγγελμα τους. Όταν τους ρωτάνε "τι δουλειά κάνεις" θα έπρεπε να απαντούν : "απατεώνας" ή "ψεύτης" με διατριβή στον λαϊκισμό και στην σκυταλοδρομία της κουτάλας!!!!!
Έχω κουραστεί να τα λέω και να τα γράφω. Όλοι αυτοί οι "διακεκριμένοι" οικονομολόγοι που κατά καιρούς αναλαμβάνουν αυτό το λεγόμενο υπουργείο οικονομικών, το μόνο μέτρο που βρίσκουν είναι να χτυπάνε τους αδύνατους???? Συνέχεια μα συνέχεια τον εύκολο στόχο??? Τι ισοδύναμα μέτρα και αρλούμπες. Η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει ισοδύναμο!!!! Είναι όλοι όσοι πέρασαν από αυτό το υπουργείο άσχετοι?, είναι ηλίθιοι?, ή είναι προδότες??? Ας διαλέξουν τι τους αντιπροσωπεύει και να μας ενημερώσουν να πράξουμε τα δέοντα!!!!!!
Από όταν ξεκίνησε το 2009 να μας "σώζει" ο κ. Παπακωνσταντίνου, κάθε τρεις μήνες έχουμε και νέα μέτρα που χτυπάνε διαρκώς τα ίδια υποζύγια. Κάθε φορά που παίρνουν νέα μέτρα μέχρι και σήμερα μόνο τα πρόσωπα που παίρνουν τα μέτρα αλλάζουν.
Η τακτική είναι η ίδια. Ποιος θα φορολογηθεί?, Μα φυσικά ο μισθωτός , ο συνταξιούχος , ο αυτοαπασχολούμενος. Για φοροδιαφυγή μόνο ευχολόγια. Για να πληρώσουν αυτοί που τα έφαγαν, τίποτα πέρα από μερικούς αποδιοπομπαίους τράγους (Άκης). 
Το να τα ισοπεδώνεις όλα είναι πολύ εύκολο. Οι οριζόντιες περικοπές και φόροι δεν χρειάζονταν επιστήμονες για να τα εφαρμοστούν. Και έναν τσοπάνη να έβαζαν υπουργό οικονομικών αυτά τα μέτρα θα μπορούσε να τα πάρει δεν θα χρειαζόνταν να πληρώνονται οικονομολόγοι!!! Είναι όμως 1000% σίγουρο ότι ακόμα και ο τσοπάνης θα έβρισκε τον τρόπο να είναι δίκαιος γιατί ζει στον ίδιο πλανήτη με εμάς και δεν τρώει παντεσπάνι όπως δεν τρώμε
ούτε εμείς!!! Εντελώς αντίθετα με τις "Μαρίες Αντουανέτες" του συστήματος που θεωρούνται κορυφαίοι επειδή βρίσκουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και νέο τρόπο να μας πάρουν και άλλα λεφτά από την τσέπη !!!
Τώρα καταργούν το αφορολόγητο των παιδιών και τα πολυτεκνικά επιδόματα!!!!
Ιδού το νέο μέτρο που θα σώσει την Ελλάδα!!!!!! "Θα τιμωρήσουμε όποιον έκανε παιδιά", είπε ο καμμένος άχρηστος χρυσοπληρωμένος εγκέφαλος στο συμβούλιο του υπουργείου οικονομικών. Και το "θαύμα" εγένετο!!!.
Και έχουμε και λέμε. Μια οικογένεια με ένα παιδί επιβαρύνεται με 200 ευρώ με δύο παιδιά επιβαρύνεται με 400 ευρώ με τρία παιδιά επιβαρύνεται αμέσως αμέσως με 700 ευρώ επιπλέον φόρο με τέσσερα παιδιά 1000 ευρώ , πέντε 1300 ευρώ !!! κ.ο.κ. Πλέον καμμία πρόνοια δεν θα υπάρχει για τα παιδιά. Τα παιδιά πλέον τα βλέπουν ως τρόπο για επιπλέον φορολόγηση!!!! (Θυμάστε μερικοί τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Σαμαρά???? . Αυτός πάντως σίγουρα ΟΧΙ !!!. )
Όποιος Έλληνας έχει παιδιά ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ από την ίδια του την χώρα. Η Ελλάδα γερνάει ταχύτατα, ο πληθυσμός της αλλοιώνεται καθημερινά και αυτοί οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ τιμωρούν τον Έλληνα γιατί τόλμησε να κάνει παιδιά!!!! Δεν τους νοιάζει πως θα ζήσουν αυτά τα παιδιά ,τι θα φάνε, αν θα ζεσταθούν το χειμώνα, αν θα έχουν σπίτι να κοιμηθούν ,αν οι γονείς τους αυτοκτονήσουν, αρκεί αυτοί οι ξεφτίλες να πάρουν λεφτά γιατί είναι ανίκανοι να χτυπήσουν τα λαμόγια, τους φοροφυγάδες, τους απατεώνες, τους μιζαδόρους γιατί όλοι είναι του σιναφιού τους !!! Αυτό το μέτρο τη στιγμή που οι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, νόμιμοι και παράνομοι γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια χρειάζεται να είναι Αινστάιν κάποιος για να καταλάβει που οδηγεί??
Ποιοι άχρηστοι "υπερεγκέφαλοι" σκέφτηκαν αυτό το μέτρο? Πως λέγεται ο πλανήτης τους? Που ζουν? Δεν βλέπουν ότι υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τους αριθμούς? Το θράσος τους και η ξεδιαντροπιά τους δεν έχουν όρια !!! Τόση είναι η δουλικότητα που αντιμετωπίζουν την ΤΡΟΙΚΑ οι ξεφτίλες? Δεν βλέπουν ότι δεν μπορούμε να πληρώσουμε άλλους φόρους? Ο κόσμος πεινάει, παγώνει, απελπίζεται, πεθαίνει ρεεεεεεεε. Δεν ζούμε όλοι στα Βόρεια Προάστια ρεεεεεεε!!!!!!!
Θα μας καταστρέψουν για να τους πει μπράβο η ΤΡΟΙΚΑ? Οι Έλληνες και τα Ελληνόπουλα γίνονται θυσία για να εξευμενίσουν την ΤΡΟΙΚΑ για να σωθεί ΠΟΙΟΣ??? ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ??? Τα λαμόγια που τρώνε με δεκαοχτώ μασέλες δεκαετίες τώρα?
Που είναι η δικαιοσύνη??? Που είναι το κράτος??? Που είναι η κυβέρνηση της Ελλάδας???
"Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε" είχε προφητεύσει ο Γέροντας Παίσιος. Να που τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι!!!!!!!!!!!
Έχουμε κυβέρνηση αλλά είναι σαν να μην έχουμε αφού είναι κυβέρνηση ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ!!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου