Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Υπερφορολόγηση και "πρόστιμα" για την κατοχή ακίνητης περιουσίας!

φεουδαρχία .jpg
Μετά την υπερφορολόγηση των μισθών και των συντάξεων των γνωστών υποζυγίων που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν και για αυτό τιμωρούνται!!! , έρχεται η έξτρα φορολόγηση για τα ...αγροτεμάχια, τα χωράφια και οτιδήποτε θεωρούν αυτοί οι άχρηστοι που νομοθετούν ακίνητη περιουσία ,άσχετα αν αυτό αποδίδει στον κάτοχο ή όχι, όπως για παράδειγμα η πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνεις χαράτσια, παρόλο που έχεις παράλληλα και ένα στεγαστικό για 30 χρόνια στην πλάτη!!! Αυτό δεν λαμβάνεται υπόψη από τους βρυκόλακες που μας πίνουν το αίμα.! Το θεωρούν ιδιοκτησία σου παρόλο που το χρωστάς ακόμα και φορολογούν το ίδιο ακίνητο, με χίλιους και έναν τρόπους. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις να φας, αν είσαι χαμηλόμισθος, και το ότι ακόμα πληρώνεις δόσεις του στεγαστικού της πρώτης κατοικίας επαναλαμβάνω!!!.
Αυτή είναι φορολόγηση χωρίς κριτήρια, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι εκάστοτε περιπτώσεις γιατί τότε θα έπρεπε να είναι δίκαιοι. Αυτοί οι τσοπάνηδες όμως το μόνο που βλέπουν είναι ΑΡΙΘΜΟΙ και όχι άνθρωποι για αυτό προτιμούν να μας φορολογούν όλους το ίδιο. Αυτή είναι η οριζόντια ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ φορολόγηση!!!
Με τους τόσους φόρους που επιβάλουν στην ακίνητη περιουσία των φυσικών προσώπων (!!!), στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να ποινικοποιούν την ιδιοκτησία. Συνέπεια αυτού είναι η επιβολή προστίμων (όχι φόρων- δεν είναι φόροι αυτοί, είναι τιμωρία!) με παράλληλη επιδίωξη να μοιράσουν τον πλούτο (που παράγουν οι άλλοι) στους εαυτούς τους και τα δικά τους -λαμόγια- παιδιά!!!
Η λογική και ο τρόπος της φορολόγησης των αγροτεμαχίων είναι κάτι πού προσεγγίζει το φεουδαρχικό σύστημα, υπό κεκαλυμμένη μορφή.
Το κράτος ως νέος φεουδάρχης οικειοποιείται την περιουσία των
φυσικών προσώπων και επιβάλει φόρο εκμετάλλευσης από το φυσικό πρόσωπο που είχε την ατυχία να κατέχει ακίνητη περιουσία στην Μπανανία της Ελλάδας! . Και αν λέει δεν μπορείς να πληρώσεις "δώστα στο κράτος για να μη στα πάρει" . Αυτή είναι η λογική και το ζητούμενο όλων αυτών των ΑΔΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ φόρων που επιβάλουν με το έτσι θέλω, καταπατώντας κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης και Συντάγματος οι άχρηστοι γραφειοκράτες της ΤΡΟΙΚΑΣ που κυβερνούν!
Αλλά όπως λένε "βρίσκουν και τα κάνουν"!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου