Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ

αίμα....jpgΜπορεί τους δολοφόνους να τους ψάχνουν ακόμα και θα τους ψάχνουν για πολύ καιρό, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών του Μανώλη Καπελώνη και του Γεώργιου Φουντούλη.
Αυτοί είναι τα ΜΜΕ, η πολιτεία και οι εκπρόσωποι της. Αυτοί ευθύνονται για τον θάνατο των Καπελώνη και Φουντούλη με τα λόγια και τις πράξεις τους από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μετά.
Τρέχουν τώρα οι ηθικοί αυτουργοί, να καταδικάσουν τις δολοφονίες και να απειλήσουν αυτούς τους οποίους οι ίδιοι όπλισαν για να εκτελέσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής .Δηλαδή τι περίμεναν? Δεν ήξεραν ποια θα είναι τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής ? Δεν ήξεραν ότι θα χυθεί αίμα ? Προφανώς και το ήξεραν. Δεν μπορεί να είναι τόσο χαζοί. Προκάλεσαν τα γεγονότα για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να εφαρμόσουν αυτά που έχουν στην ατζέντα τους και έχουν δεσμευθεί για αυτά στα αφεντικά τους.
Έτσι γίνεται .Όταν στοχοποιείς κάποιον με τέτοιο κραυγαλέο τρόπο που το έκανε η πολιτεία και τα ΜΜΕ πρέπει να περιμένεις αυτά τα αποτελέσματα
Τα ερωτήματα είναι:
-Πρέπει κάποιος να εκτελείται όταν οι ιδέες του δεν αρέσουν σε κάποιον άλλο?
-Είναι θεμιτό για την πολιτεία και τα ΜΜΕ να αφαιρείται η ζωή κάποιου επειδή είναι οπαδός κάποιας ιδεολογίας έστω και αν αυτή είναι λανθασμένη?
-Μπορεί δύο παιδιά 22 και 26 ετών να εκτελούνται επειδή είναι οπαδοί της Χρυσής Αυγής??
Ήξεραν πολύ καλά και η πολιτεία αλλά και τα ΜΜΕ που θα οδηγούσε αυτή η φρενίτιδα των "καταδικών" της Χρυσής Αυγής ,αλλά επέλεξαν αυτό το δρόμο προκειμένου από τη μία να φανούν δημοκράτες και από την άλλη να στρέψουν το ενδιαφέρον
της κοινής γνώμης στην "χρυσαυγιάδα" έτσι ώστε ανενόχλητοι να εφαρμόσουν τα μέτρα εξαθλίωσης του λαού.
Μόλις ξεθύμανε η χρυσαυγιάδα και άρχισε ο κόσμος να ενδιαφέρεται για τα μέτρα που του "ράβουν" και πάλι, τσουπ νέες δολοφονίες!!! Δεν πιστεύω λοιπόν ότι η πολιτεία και τα ΜΜΕ λυπούνται. Κάθε άλλο. Ήθελαν και προκάλεσαν αυτά τα γεγονότα. Θα βγουν όμως χαμένοι γιατί ο κόσμος έχει πάψει να τρώει το κουτόχορτο που τον τάιζαν τόσα χρόνια και έχει γίνει πολύ δύσπιστος. 
Αν γίνει το μπαμ, δεν θα υπάρχει τρύπα να χωθεί κανείς τους...

Greek Citizen 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου