Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες???

Ναι δυστυχώς με χθεσινή δήλωση του κου Ραγκούση πλέον θα δοθεί δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους μετανάστες για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και στη συνέχεια θα δοθεί ιθαγένεια για συμμετοχή τους και στις εθνικές εκλογές. Θα αρκεί να κλείσουν 5 χρόνια στην Ελλάδα και να φοιτούν σε Ελληνικό σχολείο για να γίνουν ...;.. Έλληνες.

Στην περίπτωση μας δεν μπορούμε να μιλάμε αν είναι δίκαιο ή άδικο το μέτρο για τους μετανάστες αλλά να είναι προς το εθνικό συμφέρον. Προφανώς και δεν είναι προς το συμφέρον μας. Το γεγονός ότι όλοι οι γείτονες μας διεκδικούν κομμάτια της Ελλάδας και απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με την συμπαράσταση των «συμμάχων» μας θα πρέπει να μας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε κάθε μέτρο που μας θίγει και μας αποδυναμώνει. Το ότι ακόμα οι γείτονες αυτοί δεν έχουν επιτύχει τους στόχους τους τουλάχιστον στον βαθμό που θα ήθελαν, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ που έχουμε ως λαός και στην ευαισθησία μας όταν πρόκειται για εθνικά θέματα.

Πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Έχουν λυσσάξει να μας κάνουν πολυπολιτισμικούς, να μας αλλοιώσουν το εθνικό φρόνημα, να μας κάνουν υποχείριο τους και να μας ελέγχουν. Μετά θα είναι προφανώς πολύ πιο εύκολο να περάσουν οι πολιτικές που θα μας αποξενώσουν από την εθνική μας ταυτότητα και θα μας κάνουν άβουλα όντα που θα δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι μας επιβάλουν οι κηδεμόνες μας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πάντα προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

Κατά τα άλλα οι ομογενείς που είναι Έλληνες να μην ψηφίσουν ,οι μετανάστες όμως ναι. Γιατί ??? Είναι επικίνδυνο να ψηφίζουν οι Έλληνες για την Ελλάδα και οι μετανάστες όχι?

Έχουμε ξεπεράσει τα όρια αντοχής της χώρας για ενσωμάτωση επιπλέον μεταναστών. Σε λίγα χρόνια θα υπάρξει defacto πληθυσμιακή αλλοίωση. Η θέληση των Ελλήνων δεν θα εκφράζεται από τους Έλληνες αλλά από τους μετανάστες που θα έχουν ελληνική ιθαγένεια. Και αυτή ΔΕΝ θα είναι η θέληση των Ελλήνων, αλλά των κέντρων που θα ελέγχουν τους μετανάστες. Δεν νομίζω να έχει κανείς την αφέλεια να πιστεύει ότι όλοι αυτοί θα είναι αυτόνομοι και θα υπηρετούν το συμφέρον της Ελλάδας. Θα καθοδηγούνται κατά το δοκούν και θα ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις αν δεν τους κάνουν τα χατίρια. Έτσι όπως πάμε θα γίνουμε όμηροι μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Δυστυχώς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου