Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Η νέα αποστολή!!!

Ο αγώνας έληξε. Τα παραδοσιακά ΜΜΕ νίκησαν κατά κράτος το internet. Η μεγάλη μάζα του λαού τα προτίμησε τα άκουσε, τα διάβασε, τα πίστεψε. Τώρα μπορούν όλοι οι μεγαλοεκδότες, καναλάρχες και κυρίως οι χρηματοδότες τους να ανοίξουν τις σαμπάνιες και να πάψουν να υποκρίνονται ότι ενδιαφέρονται για το καλό της πατρίδας. Για αυτούς δεν υπάρχει αυτή η έννοια. Δεν θέλουν να την ξέρουν και για αυτό επέλεξαν την πιο ασφαλή δίοδο για να το κάνουν. Οπότε σε πρώτη φάση αποστολή εξετελέσθη!!!

Και μην ανησυχείτε για τους "έγκυρους" δημοσιογράφους μην μείνουν χωρίς δουλειά. Μπορεί να έφυγε ο "μπαμπούλας" αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί υπάρχουν νέες προκλήσεις, νέες αποστολές. Αποστολές δύσκολες και απαιτητικές, αλλά με τις ΤΣΕΠΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ και με την προηγούμενη εμπειρία σιγά το πρόβλημα!!!

Τώρα ξεκινάει ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!, ακόμα πιο σημαντική από την προηγούμενη. Θα πρέπει να μας πείσουν για τα καλά της πολυπολιτισμικότητας, για το πόσο καλοί είναι οι μετανάστες και για αυτό θα πρέπει να τους δώσουμε ιθαγένεια, για το πόσο καλοί είναι οι Τούρκοι και πρέπει να συνεκμεταλευόμαστε το Αιγαίο και να τους δώσουμε και λίγα στρέμματα από την Θράκη, πόσο έχουμε αδικήσει τους σκοπιανούς και πρέπει να τους δώσουμε δικαίωμα εγκατάστασης στην Ελλάδα. Αλλά και αυτές οι συμφωνίες με τους παλιορώσους και τους παλιοκινέζους πρέπει να ακυρωθούν γιατί δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας...... (Ναι αλλά ποιας χώρας???)

Αυτά και πολλά άλλα έχουμε να ακούσουμε το επόμενο διάστημα, όχι άμεσα βέβαια προηγούνται άλλα πιο "πεζά" θέματα. Πρέπει να δικαιολογηθούν και κάποιες υποχρεωτικές αντιλαικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν, γιατί δεν γίνεται αλλιώς και φταίνε αυτοί "οι κακοί" που δεν μας έδωσαν τα σωστά νούμερα...

Άρα από εδώ και πέρα απαιτείται μεγαλύτερη επαγρύπνηση. Πλέον όλα παίζονται. Στους μήνες που ακολουθούν θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα κατά πρώτο λόγο στην πλήρη μεταστροφή της εξωτερικής μας πολιτικής όχι απαραίτητα προς το δικό μας συμφέρον. Βέβαια πάντα τα παραδοσιακά ΜΜΕ θα φροντίζουν να εξωραίζουν τα πράγματα και να μας αποπροσανατολίζουν κατά τη συνήθη πρακτική τους. Δεν ξέρω πότε και αν θα πάρει χαμπάρι ο λαός τι συμβαίνει. Εύχομαι όταν αυτό συμβεί να μην είναι πολύ αργά.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου