Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...!!!

Έχουν αρχίσει για τα καλά τα όργανα. Σιγά σιγά αλλά σταθερά και ΜΕΘΟΔΙΚΑ προωθούνται οι επιταγές της νέας τάξης. Δεν αρκεί που βγάζουν το σταυρό από το κοντάρι της σημαίας, θέλουν να τον βγάλουν και από την ίδια τη σημαία!!! Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες πρόβες. Όσοι είχαν παρακολουθήσει Antenna τις ημέρες των εκλογών θα είδαν την «σημαία» που είχαν στο φόντο η οποία αποτελούνταν μόνο από μπλε και άσπρες λωρίδες. Επίσης από εδώ και πέρα στις νέες στολές που θα έχει η αστυνομία στο εθνόσημο δεν θα συμπεριλαμβάνεται πλέον ο λευκός σταυρός….., άρα καταλαβαίνετε όλοι προς τα πού πάει το πράγμα.

Γιατί να βγει ο σταυρός από την σημαία? Ποιον ενοχλεί? Για εμάς είναι η σημαία μας, η σημαία που κάτω από αυτή και για αυτή πέθαναν πολλές χιλιάδες πατριώτες και την θέλουμε όπως είναι για να μην ξεχάσουμε ποιοι είμαστε. Να μην ξεχάσουμε την ιστορία μας. Έτσι ήταν και έτσι πρέπει να μείνει, όχι από καπρίτσιο αλλά για το συμβολισμό που έχει. Ελπίζω να μην γίνει τελικά αυτή η αλλαγή. Θα είναι δείγμα ασέβειας και προδοσίας απέναντι στο λαό και σε αυτούς που πέθαναν για να μπορούν κάποιοι να λένε τις μπούρδες τους και κάποιοι άλλοι να μας ξεπουλάνε!!!!!!!!

Προφανώς όλα αυτά γίνονται για να φτάσουμε στην αμερικανικής εμπνεύσεως πολυπολιτισμικότητα, όπου για να γίνει αυτό πρέπει να μειωθούν σταδιακά οι αντιστάσεις και οι αντιδράσεις. Η πλύση εγκεφάλου θα συνεχιστεί μέχρι τον τελικό στόχο που είναι η ίδια η Ελλάδα σαν ανεξάρτητη χώρα. Στο τέλος θα μας αναγκάσουν να χαιρόμαστε που ΘΑ συνεκμεταλλευόμαστε με τους Τούρκους το Αιγαίο και τη Θράκη γιατί πλέον δεν θα έχουμε συναίσθηση ποιοι είμαστε αφού η Ιστορία μας, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!, θα γράφεται κατά παραγγελία των δυνατών (Όπως ήταν και το γνωστό έκτρωμα της κας Ρεπούση…που βάφτισε τη ΣΦΑΓΗ!!!!!!!της Σμύρνης ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ) και αυτή θα μαθαίνουν τα παιδιά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου