Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η κοροϊδία των αφελών

Ακούγονται τις τελευταίες μέρες στα «βαρυσήμαντα» τηλεοπτικά διαγγέλματα του πρωθυπουργού πολύ οι φράσεις «εθνικό» και «πατριωτικό» συμφέρον. Πολύ ωραία. Χαίρομαι που έστω και έτσι μιλάει για έθνος και πατρίδα, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Το «Έθνος» και την «Πατρίδα» την θυμόμαστε μόνο όταν μας συμφέρει για να περάσουμε στους αφελείς τις πολιτικές μας. Τα σημάδια έχουν ήδη φανεί για το ποιες είναι οι προθέσεις και ποιες οι πολιτικές που θα ακολουθηθούν άρα τώρα απλά δουλευόμαστε.
Ήδη έχουν καταργηθεί τα Υπουργεία Μακεδονίας –Θράκης και Αιγαίου (γιατί ενοχλούσαν λόγο ονόματος) και μετονομάστηκαν όσα είχαν τον όρο «Εθνική» όπως το «Εθνικής Οικονομίας» και «Εθνικής Παιδείας…..» και το χειρότερο από όλα, είναι ότι έχει δρομολογηθεί το άνοιγμα της «κερκόπορτας» για την αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού με την ελληνοποίηση του κάθε καρυδιάς καρύδι μετανάστη.

Είναι αλήθεια τόσο επείγον να ελληνοποιηθούν οι μετανάστες? Για ποιον είναι τόσο επείγον? Όχι πάντως για εμάς !!!! . Και σίγουρα όχι με τον τρόπο που θέλουν να μας το επιβάλουν. Ποιοι θέλουν να ελληνοποιηθούν οι μετανάστες και με ποια κριτήρια???? Οι Έλληνες??? Όχι, γιατί αυτοί δεν ρωτήθηκαν. Ποιοι ρωτήθηκαν? Κανείς, αλλά κάποιοι το επιβάλλουν στους κυβερνώντες και αυτοί σε εμάς…

Μετά από αυτά πως μπορεί η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός να επικαλείται το «Έθνος» και την «Πατρίδα» όταν έχει δώσει μέχρι τώρα αυτά τα δείγματα γραφής? Αφού δεν τον ενδιαφέρει να επιβιώσει το Έθνος και η Πατρίδα. Έχει άλλες προτεραιότητες !!!. Πολύ απλά λοιπόν προσπαθεί και πάλι να κοροϊδέψει τους αφελείς για να βάλουν αυτοί «πλάτη» ώστε να επικαλείται την συμφωνία του λαού!!! για την φοροεπιδρομή που έρχεται. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δηλαδή και για αυτό πρέπει να υποστούμε το δούλεμα που μας κάνουν. Ξαφνικά γέμισε ο τόπος ψευτοπατριώτες και ψευτοεθνικόφρονες.!!! Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας και εμείς χειροκροτούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου