Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

"ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ….."

Οι υπουργοί επί κυβέρνησης Σημίτη και κυρίως ο σημερινός πρωθυπουργός σαν βασικός υπουργός της τότε κυβέρνησης, (που τώρα «νίπτει τας χείρας του» και το παίζει κακομοίρης), δεν γνώριζαν για τα κόλπα με την Goldman Sachs ??? Δεν γνώριζαν ότι μετέθεταν στο μέλλον τα ελλείμματα? Βέβαια και γνώριζαν άσχετα ότι κάνουν τώρα τους χαζούς και ότι δεν ξέρουν πως προέκυψαν τα ελλείμματα. Τώρα την έχουν βρει την καραμέλα!!! «Φταίνε οι προηγούμενοι για τα ελλείμματα..…» «εμείς δεν ξέρουμε τίποτα…» Βγήκε όμως μπροστά ο «ΑΙΟΛΟΣ», ο «ΑΤΛΑΣ» η «ΑΡΙΑΔΝΗ» και ποιος ξέρει τι άλλο να περιμένουμε και έμειναν όλοι οι «ειδήμονες» με το στόμα ανοιχτό.
Βέβαια λύση θεωρούν ότι υπάρχει. Τα ΜΜΕ θα κληθούν και θα προσπαθήσουν να κουκουλώσουν το όλο θέμα για να στηρίξουν τον εκλεκτό τους και θα ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Θα τα βάλουν με τον Αλογοσκούφη που επαναδιαπραγματεύθηκε το «ΑΙΟΛΟΣ» ώστε να λήξει το 2037 αντί του 2019 που είχαν κανονίσει οι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί οικονομικών της κυβέρνησης Σημίτη και θα δώσουν βάρος σε άλλα θέματα ώστε να ξεχαστεί το θέμα και να περάσει στα ψιλά. Όμως είναι τόσο μεγάλο το μπαμ που δεν μπορεί να ξεχαστούν τα πάντα. Κάποιος πρέπει να δώσει λόγο για όλα αυτά. Λένε τώρα ότι ήταν συνηθισμένη πρακτική αυτή …..Ναι καλά. Έπρεπε να φτάσουμε ένα βήμα πριν την πτώχευση για να μάθουμε και εμείς αυτές τις «συνηθισμένες» πρακτικές.

Κατά τα άλλα εκτός από δισεκατομμύρια ευρώ χρωστάμε και χάρη στην Goldman Sachs που μας βοήθησε και κουκουλώσαμε έστω πρόσκαιρα το χρέος μας για να φαινόμαστε ανταγωνιστικοί χωρίς να είμαστε.
Το μάρμαρο όμως θα το πληρώσει και το πληρώνει ο λαός που δεν φταίει γιατί οι πραγματικοί φταίχτες αναλαμβάνουν μόνο την «πολιτική ευθύνη»…!!!!! και κρύβονται πίσω από ομιχλώδεις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου. Με τις υγείες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου