Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Οι επιπτώσεις της αύξησης του φόρου κατανάλωσης καυσίμων

Τι κάνει το κράτος για να λύσει τα προβλήματα που αυτό δημιούργησε? Ρίχνει το φταίξιμο σε εμάς και μας τιμωρεί!!! Αυξάνει το φόρο στα καύσιμα για να βγάλει λέει ένα δις ευρώ και δεν ενδιαφέρει κανέναν από τους φωστήρες της οικονομίας πόσο θα μειωθεί από αυτή την κίνηση το πραγματικό εισόδημα όλων μας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα πληρώνουμε παραπάνω μόνο τα καύσιμα αλλά όλα τα είδη και υπηρεσίες που θα ανατιμηθούν εξαιτίας αυτής της αύξησης. Ακόμα και αν στο μέλλον αλλάξουν οι εν λόγο «φωστήρες» γνώμη και μειώσουν το φόρο, οι τιμές στα είδη που θα έχουν αυξηθεί εν τω μεταξύ δεν πρόκειται να μειωθούν, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας από παρόμοιες περιπτώσεις.
Άρα αύξηση φόρου καυσίμων = δυσανάλογα μεγάλη ΜΕΙΩΣΗ του πραγματικού εισοδήματος. Είναι ή όχι πολύ μεγάλη κοινωνική αδικία?

Που είναι λοιπόν η περιβόητη Κοινωνική Δικαιοσύνη? Σταματάει μέχρι τα ΘΑ και τις υποσχέσεις πριν από τις εκλογές. Έχουμε χορτάσει ψέματα και αερολογίες . Που είναι τα λεφτά??? Δεν ήξεραν ε??? Ήταν αφελείς και τους κορόιδεψαν οι προηγούμενοι? Ή ήταν πονηροί αυτοί και κορόιδεψαν εμάς και ήθελαν μόνο την κουτάλα?
Διαλέξτε και πάρτε!!! Πληρώστε όμως πρώτα για να στηρίξετε την «φιλολαϊκή» τους πολιτική και γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς και μετά προβληματιστείτε το σόι κοινωνική δικαιοσύνη είναι αυτή που απολαμβάνουμε!!! Και τα χειρότερα έρχονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου