Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΑΓΠ: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!!! – ΓΑΠ: Η Ελλάδα ανήκει σε όλους τους Άλλους!!!




Πολλά αρνητικά μπορεί κάποιος να προσάψει στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, για τον τρόπο διακυβέρνησης, τις αθρόες κομματικές προσλήψεις στο δημόσιο τομέα, την εκτόξευση του δημοσίου χρέους της χώρας και πολλά ακόμα. Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω ότι ήταν αυτός που είπε «….βυθίσατε το ΧΟΡΑ!!!» όταν οι Τούρκοι έκαναν τις γνωστές παλικαριές στο Αιγαίο και ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» … Αυτό το τελευταίο φαίνεται ότι δεν το κατάλαβε ποτέ ο γιος του και σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον οποίο τελικά φαίνεται ότι το μόνο που έχουν κοινό είναι το επώνυμο. Τίποτε άλλο. Δεν έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα αλλά στις ΗΠΑ και διαπαιδαγωγήθηκε από Αμερικανίδα μητέρα οπότε τα υπόλοιπα έπονται. Δεν μπορεί ή δεν θέλει να καταλάβει τι σημαίνουν για εμάς οι απόψεις του περί πολυπολιτισμικότητας. Δεν τις δεχόμαστε, δεν δεχόμαστε να πάψουμε να είμαστε Έλληνες. Δεν δεχόμαστε την αλλοίωση που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

Με μαύρη κατάμαυρη προπαγάνδα, με λαϊκισμούς, με ψέματα ,με ατάκες και με την μαζική στήριξη των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) κατάφερε ο Γιώργος Παπανδρέου και πήρε τελικά την εξουσία, αλλά για να κάνει τι??? Να μας σώσει από την κακοδιαχείριση των προηγούμενων? Να μας οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες? Ή απλά να βγάλει τα απωθημένα του, να γίνει επιτέλους πρωθυπουργός επειδή ήταν πριν από αυτόν ο πατέρας και ο παππούς του?

Φαίνεται δυστυχώς ότι μόνο για να βγάλει τα απωθημένα του και για να αυτοδιαφημίζεται στο εξωτερικό χρησιμοποιεί την πρωθυπουργία. Για να μην τον αδικήσω όμως μπορώ να πω ότι υλοποιεί και μια βασική του δέσμευση στον ξένο παράγοντα. Αφού λοιπόν «έλυσε» όλα τα προβλήματα που βρήκε από τους προηγούμενους πάει να λύσει και το βασικό πρόβλημα που υπάρχει και που ενοχλεί περισσότερο τους «φίλους» της Ελλάδας. Το πρόβλημα αυτό λέγεται πληθυσμιακή ομοιογένεια !!! Ανέλαβε την δέσμευση προεκλογικά να το «λύσει» και είναι η μόνη δέσμευση εκτός των «ανεμόμυλων» (ΑΠΕ) που ακολουθεί κατά γράμμα!!! Για να το καταφέρει αυτό προσπαθεί να περάσει το νομοσχέδιο στα μουλωχτά αποσπώντας την προσοχή του κόσμου με την κατάσταση της οικονομίας.

Έχει βάλει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να μας λιβανίζουν από το πρωί ως το βράδυ για την κατάσταση της οικονομίας !!! που και έτσι να είναι πάλι τίποτα δεν κάνει. Κάθεται και περιμένει τόσους μήνες τώρα ώστε να φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση για να διαπιστώσει ότι χάνουμε μέρος της εθνικής κυριαρχίας και μετά να ξαναπέσει σε λήθαργο. Τον εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση ώστε να ρίξει σε άλλους την ευθύνη για τα μέτρα που θα πάρει (αν πάρει και δεν τα πάρουν άλλοι για εμάς) για να μην έχει πολιτικό κόστος.

Αν περάσει αυτό το νομοσχέδιο προβλέπεται ότι αυτόματα δίνει στο ΠΑΣΟΚ την νίκη στις επόμενες και μεθεπόμενες εκλογές (αφού όλοι αυτοί οι νέοι «Έλληνες» θα έχουν δικαίωμα ψήφου) το λιγότερο χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε άλλο. Όσο χάλια και αν τα κάνουν ακόμα και την μισή Ελλάδα να πουλήσουν!!!!! θα έχουν εξασφαλισμένη την εξουσία!!!
Το σχέδιο που είναι σε εφαρμογή είναι ακριβώς αυτό και δυστυχώς προχωράει καλά για αυτούς, αφού ο κομματικός τους στρατός φοράει παρωπίδες και τρώει κουτόχορτο. Όλοι αυτοί θεωρούν προοδευτικότητα να υποστηρίζουν και να κόπτονται για τους μετανάστες και το δικαίωμα τους να γίνουν «Έλληνες».

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι λαός είμαστε. Τι άλλο περιμένουμε να γίνει ? Στην Κύπρο μετά την τουρκική εισβολή ξεκίνησε ο εποικισμός ώστε να αλλοιωθεί δημογραφικά ο πληθυσμός και να μπορέσουν στο μέλλον να προσαρτήσουν τα κατεχόμενα εδάφη. Εμείς στην Ελλάδα σε καιρό ειρήνης αφήνουμε να εγκατασταθούν χιλιάδες ή και εκατομμύρια μετανάστες, νόμιμοι ή παράνομοι λίγο με ενδιαφέρει και αντί να κάνουμε κάτι για αυτό ετοιμαζόμαστε να τους επικροτήσουμε για αυτή την επιλογή τους και να τους δώσουμε και την Ελληνική Ιθαγένεια. Και το κάνουμε με τρόπο λες και μοιράζουμε σοκολάτες!!!!!!! Το αποτέλεσμα θα είναι ο αφελληνισμός, ο αποχριστιανισμός και γενικά ο εκφυλισμός της Ελλάδας.

ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

Ο Οζάλ είχε δίκιο όταν έλεγε ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, μόνο να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μετανάστες και μετά θα τους καταλάβουμε αμαχητί» . Εμείς πότε θα το πάρουμε χαμπάρι? Ελπίζω όταν το καταλάβουμε να μην είναι πολύ αργά ………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου