Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

MΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!! OI ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ -Video!

Alexander the Great.jpgΜε το έτσι θέλω οι Σκοπιανοί καπηλεύονται με τον πιο προκλητικό τρόπο τον Μέγα Αλέξανδρο. Και χαίρονται και χειροκροτάνε. Λες και ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σλάβος ή οι Σλάβοι ήταν Έλληνες. Έννοιες ασύμβατες. Παρόλα αυτά η προσπάθεια παραχάραξης της Ιστορίας συνεχίζεται με εντεινόμενο ρυθμό. Και γιατί να μην συνεχίσουν αφού έχουν τις πλάτες των ¨συμμάχων" μας των Αμερικανών. Φανταστείτε να είχαν μπει και στο ΝΑΤΟ!!! Ευτυχώς αυτό τουλάχιστον το εμποδίσαμε να συμβεί!. Προφανώς και το πληρώσαμε ακριβά αυτό αλλά αν γινόνταν η παραχάραξη θα συνέχιζε να γίνεται με τον πιο επίσημο τρόπο και δεν θα είχαμε κανένα τρόπο να τους εμποδίσουμε!!!
Αν θέλαμε και αν θελήσουμε μπορούμε να κάνουμε πολλά για να τους κόψουμε το βήχα, αλλά...... λειτουργούμε ενάντια στο εθνικό συμφέρον και υπέρ των μικροπολιτικών συμφερόντων και των συμφερόντων των "συμμάχων" μας!
Ελληνικές επενδύσεις και επιχειρήσεις είναι που κρατούν ζωντανή την οικονομία των Σκοπίων. Οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι πελάτες των εκεί επιχειρήσεων, μέχρι και στα καζίνα τους Έλληνες παίζουν. Εμείς το έχουμε πάρει πολύ ελαφρά το θέμα, την ώρα που στα Σκόπια το έχουν αναγορεύσει σε εθνική υπόθεση. Δυστυχώς ο Ελληνικός ωχαδερφισμός κάνει θραύση και στα Εθνικά θέματα.....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...!


Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου