Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

μαριονέτες.jpg....Και μόλις τα ξεπουλήσουν όλα θα έρθουν οι Υπεραγορές και οι πολυεθνικές αλυσίδες να μας σώσουν!!!!!
Εκμεταλλευόμενες το νομικό πλαίσιο που διαμορφώνεται και είναι κατά του εργαζόμενου (ελεύθερες απολύσεις, εκ'περιτροπής εργασία, μείωση αποζημιώσεων, επιχειρησιακές συμβάσεις κλπ) θα μας χορέψουν στο ταψί.
Εργασία με τους δικούς τους όρους και "αν θέλετε" ...

Οι απελευθερώσεις επαγγελμάτων δεν είναι τόσο αθώες όσο θέλουν να τις εμφανίσουν. Εξυπηρετούν τις υπεραγορές ,θέλουν τους επαγγελματίες εξαρτώμενους από αυτές ..Δεν θέλουν να υπάρχει κανείς αυτόνομος.
Ο σκοπός είναι η επέκταση του ΕΛΕΓΧΟΥ. Να είναι όλοι εξαρτημένοι, για να ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ και φυσικά να αρμέγονται ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά.
Πως μπορείς να ελέγξεις τον αυτόνομο? Ενώ ο εξαρτώμενος σαφώς και υποκύπτει στους εκβιασμούς και τις πιέσεις γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.
Μας θέλουν όλους υπάλληλους. Όλους εξαρτώμενους 
Ο ελεύθερος επαγγελματίας θα είναι τόσο ελεύθερος όσο θα του επιτρέπει η σύμβαση που θα αναγκαστεί να υπογράψει με την κάθε υπεραγορά ώστε να διαθέτει τα προιόντα του ή τις υπηρεσίες του, με τιμές που θα καθορίζει η ίδια η υπεραγορά. Για όσους δεν υπογράψουν συμβάσεις με τις υπεραγορές θα τους εξοντώσουν με αθέμιτο ανταγωνισμό και άλλες μεθόδους της "ελεύθερης"αγοράς...
Τον καταναλωτή θα πει κανείς ότι θα τον συμφέρει κάτι τέτοιο αφού θα ρίξει τις τιμές. Ναι θα τις ρίξει ΑΡΧΙΚΑ. Μετά που δεν θα έχουν αντίπαλο γιατί να συνεχίσουν να τις έχουν χαμηλές??? Ξεχνάμε ότι η βασική επιχειρηματική αρχή είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους? Αν το ξεχνάμε εμείς σίγουρα δεν το ξεχνούν αυτοί!!!
Η κυβέρνηση μας, εξυπηρετεί αυτό το στόχο, που δεν ξέρω τίνος στόχος είναι!. Να τα ξεπουλήσει όλα και μετά να μας κάνει όλους εργάτες με φθηνά μεροκάματα.
Μια Κίνα στην  Ευρώπη!!!
Μια πλούσια όμως σε φυσικούς πόρους Κίνα που πρέπει να αντληθούν και για αυτό χρειάζονται εργατικά χέρια με χαμηλά μεροκάματα!!!!!!!!!!
Καταλάβατε μελλοντικοί εργάτες?

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου