Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η' ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ??

χρυσή αυγή1.jpgΠριν από οτιδήποτε άλλο να διευκρινίσω ότι δεν θέλω να κατηγορήσω ούτε να ενθαρρύνω κανέναν για την επιλογή της ψήφου του. Το τι κάνει και τι ψηφίζει ο καθένας είναι δικό του θέμα, όταν γίνεται μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια.

Δεν ξέρω ποια ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη των εκλογών της 6ης Μαίου. Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ή η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή?Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εντυπωσιακά, αλλά πιστεύω θα ήταν ακόμα μεγαλύτερα αν είχε μια πιο διαφοροποιημένη οπτική στο μεταναστευτικό. Με την δυναμική που είχε θα μπορούσε ακόμα και την αυτοδυναμία αν δεν ήταν τόσο απροκάλυπτα υπέρ των μεταναστών.
Σε αυτό το σημείο έρχεται η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη βουλή. Είναι γεγονός πλέον ότι η Χρυσή Αυγή μπήκε στη βουλή. Άσχετα με το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής, η ουσία είναι ότι το 7% των ψηφοφόρων επέλεξε την Χρυσή Αυγή και το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ ?
Οι ίδιοι οι πολιτικοί που κατηγορούν τους πολίτες για την επιλογή τους, αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για αυτό. Αυτοί οι ίδιοι οδήγησαν τους ψηφοφόρους να
ψηφίσουν κατ'αυτό τον τρόπο.

Εφάρμοσαν λανθασμένη (επιεικώς) μεταναστευτική πολιτική -π.χ. λαθρονόμος- και άφησαν τα σύνορα αφύλακτα (ξέφραγο αμπέλι)  με αποτέλεσμα να έχει κατακλυστεί η χώρα από μετανάστες. Ολόκληρες γειτονιές γκετοποιήθηκαν και η εγκληματικότητα των μεταναστών, λαθραίων και μη έφτασε σε πρωτοφανές επίπεδο. Η αστυνομία μέχρι και σήμερα με άνωθεν οδηγίες προφανώς, αντί να προστατεύει τους πολίτες έναντι των μεταναστών, κάνει τα στραβά μάτια και προστατεύει τους μετανάστες, τους οποίους την μια μέρα συλλαμβάνει και την άλλη ελευθερώνει!!
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποκρύπτουν τα περιστατικά εγκληματικότητας και βίας των λαθρομεταναστών έναντι του ντόπιου πληθυσμού - με εξαίρεση κάποια blogs, όμως δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα και να διώξουν το φόβο που έχει καταλάβει τους πολίτες πολλών περιοχών σε όλη τη χώρα. Πολλές  γειτονιές της Αθήνας και άλλων μεγάλων ελληνικών πόλεων έγιναν μη προσβάσιμες από τους ντόπιους ειδικά τις βραδυνές ώρες και η αστυνόμευση εξακολουθεί να είναι -ως συνήθως-, ελλιπέστατη με ευθύνη πάντα των πολιτικών που νοιάζονται μόνο να είναι αρεστοί στους ξένους και στις διάφορες ΜΚΟ.
Το αποτέλεσμα ήταν οι πολίτες αυτών των περιοχών να στραφούν σε άλλες μεθόδους προκειμένου να μπορέσουν να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους την ακεραιότητα τους και να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία που υφίστανται . Η Χρυσή Αυγή φρόντισε να είναι εκεί για να βοηθήσει τους πολίτες όταν όλοι οι υπόλοιποι νοιαζόταν για την πολιτική ορθότητα!!!! Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες πολιτών που υποστηρίζουν ότι όταν έχουν πρόβλημα καλούν την Χρυσή Αυγή για να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει γιατί η αστυνομία αδιαφορεί. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τα παρατράγουδα που έγιναν καθώς και η δράση και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εκεί.
Φυσικά και η Χρυσή Αυγή βοηθά με αντάλλαγμα την στήριξη της από τους πολίτες την οποία στήριξη όπως φάνηκε, εξαργύρωσε στην κάλπη!!. Έτσι έγινε ευρύτερα γνωστή και περισσότερο αποδεκτή, εκμεταλλευόμενη ακριβώς την αδιαφορία, τα λάθη και τις παραλείψεις των πολιτικών που τώρα κλαίγονται και ανησυχούν για αυτή την εξέλιξη.
Τέλος μεγάλο ρόλο έπαιξε και η τιμωρητική ψήφος και η ψήφος αγανάκτησης και αποδοκιμασίας προς το υπάρχον πολιτικό σύστημα και φτάσαμε στο σήμερα όπου η Χρυσή Αυγή μετράει 21 βουλευτές!!
Αν θέλουν οι πολιτικοί να αλλάξει αυτό γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, από εδώ και στο εξής και αυτό είναι να αναλάβουν τον ρόλο και τις ευθύνες τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι σε πλεονεκτική θέση αλλά πρέπει να προσέξει αν δεν θέλει και με τις δικές του πολιτικές να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής..

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου