Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ - ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

ΚΑΛΠΕΣ.jpgΣε αυτές τις τρεις φράσεις κρύβεται κατά την άποψη μου το νόημα των αποτελεσμάτων των χθεσινών εκλογών.  Οι πολίτες αποφάσισαν επιτέλους να αντιδράσουν. Να αντιδράσουν στον εκφοβισμό , στις απειλές, στην υποβάθμιση της ζωής τους, στη συνεχιζόμενη αδικία που υφίστανται οι πολλοί προς όφελος των λίγων.
Δεν μπορεί να ζητάς από τους πολίτες να βάλουν πλάτη ξανά και ξανά έχουν δεν έχουν , να έχεις προκαλέσει τόσες αυτοκτονίες τόση απόγνωση και εξαθλίωση και τα λαμόγια και οι φοροφυγάδες να τα τρώνε στην υγεία των κορόιδων και
να έχεις και την απαίτηση να σου δώσουν καθαρή εντολή.
ΚΑΘΑΡΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ είναι το μόνο που θα εισπράξεις και αυτό έγινε τελικά!!!! Τα πρόβατα έγιναν λύκοι και τους κατασπάραξαν!!!!
Μετά το χθεσινό πρέπει να κατάλαβαν και οι δημοσιοκάφροι, οι αρχηγοί της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας ότι δεν περνάνε οι συμβουλές και η γαλούχηση που πλάσαραν στους πολίτες. Κανείς δεν τους παίρνει πλέον στα σοβαρά. Ούτε αυτούς ούτε τα αφεντικά τους, ούτε και τους πολιτικούς τους προϊσταμένους.
Έφτασε η ώρα να πάψουν να μας θεωρούν δεδομένους και να μας ακούσουν. Δεν υπάρχουν αποδεκτές δικαιολογίες πλέον. Δεν αποδεχόμαστε την συνέχιση των πολιτικών του μνημονίου, της υποταγής του ξεπουλήματος, της γενοκτονίας. Δεν αποδεχόμαστε να μας καθορίσουν ένα μαύρο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Είμαστε εδώ και παλεύουμε. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε!!!
Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου