Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ !!!

Στάλιν.jpgΗ διπλή Γενοκτονία των Ποντίων, οι υπαίτιοι και οι υποκριτές . 
Οι Ελληνες Πόντιοι είχαν την ατυχία να αποβιβαστεί στις 19 Μαΐου 1919 ο Μουσταφά Κεμάλ με τους τσέτες του στη Σαμψούντα και να εξολοθρεύσουν {353.000} Ελληνες Ποντίους για εθνοκάθαρση πρωτοστατούντος του ήρωα των Νεοτούρκων Κεμάλ, που αργότερα για αυτές τις γενοκτονίες, έλαβε από τη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση τον τίτλο του «Ατατούρκ» {πατέρας των Τούρκων} στη μνήμη του οποίου κατέθεσε στεφάνι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του ο πρωθυπουργός της Ελλάδας !
Σημειώνω ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός κ. Ερντογάν άδειασε για μιά ακόμα φορά τον πρωθυπουργό της Ελλάδας , αρνούμενος να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη . Η δική μου πρόταση ήταν να του προτείνουν να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του «Νικήτα του Τουρκοφάγου», αλλά δυστυχώς δεν έγινε δεκτή . Γενοκτινία Ποντίων_Κεμάλ.jpgΕπειδή όταν το πρότεινα αυτό, κάποιοι μου είπαν ότι ο πολιτισμός και η δεοντολογία αυτό υποδεικνύουν, αναφέρω ότι τους διέψευσε ο Τούρκος πρωθυπουργός
με την άρνησή του να καταθέσει στεφάνι και δη απρόσωπο, στο Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη. Θα παρατηρήσω επίσης ότι ο Ιρανός πρόεδρος κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Τουρκία παρά την πιεστική υπόδειξη κατάθεσης στεφάνου στο μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ, αρνήθηκε να το πράξει ! Οι Ελληνες επίσημοι όμως άνευ εντροπής αποτίουν φόρο τιμής στον εξολοθρευτή του Ελληνισμού ! Η προσπάθεια εξόντωσης των Ελλήνων Ποντίων συνεχίσθηκε και από τον πατερούλη {Μπάτιουσκα} των Σοβιετικών , Γεωργιανό «Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι» {Στάλιν}. Τον Δεκέμβριο του {1937} ξεκίνησε στη Σοβιετική Ενωση η επιχείρηση «Gretseskayia Operatsia», με την υπογραφή διατάγματος από τον μετ' ολίγον σύμμαχο του Αδόλφου Χίτλερ, Ιωσήφ Στάλιν. Με το διάταγμα αυτό, όλοι οι Ελληνες Πόντιοι {450.000} τελικώς άνω των {16} ετών συνελήφθησαν και εστάλησαν στα «Γκούλαγκ»,από τους οποίους ελάχιστοι επέζησαν. Κι'αυτό διότι είχαν διαπράξει το μεγάλο έγκλημα να είναι ελληνικής καταγωγής και όχι προνομιούχοι Γεωργιανοί σαν τον Πατερούλη Στάλιν. Ταυτοχρόνως απαγορεύτηκε στη Σοβιετική Ενωση και η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία . Για την ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων της καταναγκαστικής εργασίας , υπό άθλιες συνθήκες διαβίωσης , σαν κι'αυτές των κατόπιν στρατοπέδων συγκέντρωσης του Χίτλερ μας ενημέρωσε με σαφήνεια ο μεγάλος Ρώσος συγγραφέας «Αλέξανδρος Σολτζενίσιν», με το συγλονισχτικό του«Αρχιπέλαγος». Μας εντυπωσίασε δε ευμενώς το γεγονός ότι ο Ρώσος ηγέτης Βλαδίμηρος Πούτιν, ήταν ο πρώτος που ασπάσθηκε την σορό του μεγάλου αυτού συγγραφέα , σαν φόρο τιμής καίτοι πολιτικώς αντίθετοι παλαιότερα ! Επειδή δε «εξ' όνυχος τον λέοντα», αυτή η πράξη ανεβάζει ηθικά τον Ρώσο ηγέτη και ρίχνει στα τάρταρα τον υιόν Μπούς που δήλωσεν ότι : «Ο καλός θεός θα εδεήσει να μας απαλλάξει από τον Φιντέλ Κάστρο». {Λίντερ Μάξιμο}. Τελικώς ο καλός θεός δεν άκουσε τον ξαναγεννημένο, σύμφωνα με τη θρησκευτική οργάνωση «Born Again» της οποίος είναι μύστης , που ανακαλύπτει τρομοκράτες όπου υπάρχε πετρέλαιο , και επειδή το πετρέλαιο είναι τρομοκρατικό όπλο το απαλλοτριώνει υπέρ της ... εταιρίας του, βυθίζοντας στο πένθος και στη συμφορά ολόκληρους λαούς !

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου