Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τράπεζες: Ψαλίδι 30% στις δόσεις των δανείων, αλλά με επιμήκυνση έως 45 χρόνια

ρυθμίσεις δανείων.jpgΗ διευκόλυνση δηλαδή που είναι ? Είναι λογική μια τέτοια διάρκεια δανείου που περιλαμβάνει φυσικά και ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ και ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ? Όχι κύριοι τραπεζίτες!!! Αν θέλετε να κάνετε μία σωστή και δίκαιη ρύθμιση να κάνετε αυτό που λέει η κοινή λογική. Να κόψετε τις δόσεις των δανείων κατά 30% όπως λέτε αλλά χωρίς επιμηκύνσεις και νέους όρους. Μόνο έτσι θα συμβάλλετε στην ανακούφιση των δανειοληπτών!!! Και τι έγινε και αν χάσετε και κάτι? Τόσα παίρνετε από τα διάφορα πακέτα στήριξης, όλα για την πάρτη σας τα θέλετε?
Δεν μπορεί να χάνουν άπαντες εκτός από εσάς. Δεν μπορεί να έχετε πάρει του κόσμου τα δισεκατομμύρια να υποφέρει ο ελληνικός λαός για πάρτη σας και να ζητάτε και τα ρέστα. Για εσάς δουλεύουν οι πολιτικοί. Για εσάς μας καταδικάζουν όλους στην φτώχεια την ανεργία την εξαθλίωση και στην ανέχεια για να πάρουμε την περίφημη δόση . Για εμάς η δόση ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για εσάς όμως που θα πάρετε τα 25!!! από τα 31 δις της δόσης?? 
Εκεί έχουμε φτάσει με αυτούς που μας κυβερνούν. Έχουμε αναγάγει τα χρέη των τραπεζών σε εθνικό χρέος και είμαστε όλοι στην πρίζα για να πάρουν οι τράπεζες τζάμπα λεφτά ώστε μετά να μας τα δανείσουν με τόκο!!!!!!!!!
Γιατί να μην "χάσετε" και εσείς λοιπόν? -(που ποτέ δεν χάνετε με τους όρους και
τα επιτόκια που βάζετε) -Δεν ζούμε στην ίδια χώρα? Μάλον όχι από ότι φαίνεται. Εσείς όπως και οι κυβερνώντες μας ζείτε σε άλλο πλανήτη.  Ασπάζεστε αυτό που λέει "τα δικά μας, δικά μας και τα ξένα δικά μας" .
Τόσα δισεκατομμύρια που έχετε πάρει και θα πάρετε δεν σας φτάνουν φαταούλες? Που να σας φτάσουν, αφού είστε αχόρταγοι.
Βέβαια οφείλω να αναγνωρίσω ότι εσείς δεν φταίτε που τα θέλετε αυτά, γιατί εσείς ανέκαθεν είσαστε ΟΡΝΙΑ! Φταίει όμως το θεσμικό πλαίσιο. Φταίνε οι πελάτες σας, οι πολιτικοί που σας επιτρέπουν να τα κάνετε και σας αβαντάρουν σε κάθε ευκαιρία. Και επειδή να ξέρετε οι πολιτικοί θα δώσουν λόγο για τα εγκλήματα που έχουν κάνει εις βάρος μας, ετοιμαστείτε να είστε και εσείς συγκατηγορούμενοι τους!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου