Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μοναδικό ντοκουμέντο για ό,τι παίζεται στη Θράκη. Ο άθλιος ρόλος του προξενείου!

τουρκικο προξενείο-κάλλιστη.jpgΣημ. Οι πολιτικοί θυμούνται την Θράκη μόνο όταν έχουμε εκλογές. Πάνε εκεί τους φλομώνουν στο παραμύθι και στο ψέμα ίσα για να πάρουν κάνα ψήφο και μετά αφήνουν το τουρκικό προξενείο να αλωνίζει και να εκτουρκίζει αδιακρίτως όποιον έχει μουσουλμανικό θρήσκευμα. Η τρομοκρατία των τούρκων πρακτόρων του προξενείου και η παράλληλη αδιαφορία του κράτους των Αθηνών έχουν καταστήσει τους πομάκους, όμηρους της Τουρκίας και όλα αυτά με την ανοχή και την συνενοχή του επίσημου Ελληνικού κράτους. Είναι κοινό μυστικό το πως λειτουργεί το τουρκικό προξενείο και τα προβλήματα που δημιουργεί και επίσης είναι ηλίου φαεινότερο που το πάει και που αποσκοπεί !!!!!!!!!!!!!!
Αυτά είναι γνωστά χρόνια τώρα!!!! Το Ελληνικό κράτος τι κάνει????? Γιατί αδιαφορεί??? γιατί αφήνει την Τουρκία να κάνει κουμάντο στην Θράκη μας???
Σε ενδεχόμενες εξελίξεις και διεκδικήσεις από μέρους της Τουρκίας στη Θράκη τι θα πουν οι άχρηστοι της Αθήνας? Ότι δεν γνώριζαν??? Αλοίμονο τους αν συμβεί οτιδήποτε. Η ευθύνη θα είναι ολοδική τους 1000%.....
Δείτε στην συνέχεια πως λειτουργεί το προξενείο και το σύστημα που έχουν στήσει οι πράκτορες του στην Θράκη . Την τρομοκρατία που ασκούν στους Πομάκους ώστε να ακολουθήσουν την γραμμή του προξενείου και τους εκβιασμούς και πιέσεις που υφίστανται οι Πομάκοι που σημειωτεόν, για όσους το ξεχνούν, είναι Έλληνες πολίτες!!!!
---

Αποκάλυψη τώρα!

Xρόνια τώρα γράφουμε στον «Αντιφωνητή» για την ανάγκη να ξηλωθεί το τουρκικό Προξενείο από την Κομοτηνή, ως μηχανισμός εκτουρκισμού της μειονότητας, υπονόμευσης της ελληνικής κυριαρχίας και αποσταθεροποίησης της περιοχής γενικότερα. Σήμερα φέρνουμε στο φως ένα φοβερό γεγονός πού αποδεικνύει όλα τούτα, χάρη στην απίστευτη τόλμη και γενναιότητα ενός Πομάκου ιμάμη. Ένας άνθρωπος πού στάθηκε εμπόδιο στα σχέδια της Άγκυρας και των πρακτόρων της και έμεινε όρθιος μέχρι τέλους, περιφρονώντας απειλές, κινδύνους και το όποιο κόστος.


Γράφω αυτές τις αράδες με απέραντο σεβασμό για τον άνθρωπο αυτόν. Για έναν έντιμο Άνθρωπο, με άλφα κεφαλαίο, πού αν είχαμε 10 τέτοιους στη Θράκη, πέντε στην χριστιανική και πέντε στην μουσουλμανική κοινωνία, όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Δυστυχώς δεν υπάρχουν σε καμία οπό τις δύο πλευρές, εξ' ου και το χάλι μας. Προσέξτε λοιπόν την κάτωθι εξωφρενική ιστορία πού βρίσκεται ακόμη κι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.


Ο 32χρονος ιμάμης οπό την Πάχνη της Ξάνθης είχε διοριστεί στον Σώστη της Ροδόπης πριν 8 χρόνια οπό τον νόμιμο μουφτή Μέτσο Τζεμαλή. Μάλιστα δεν πάει χρόνος

πού οι κάτοικοι τον επανεξέλεξαν ομόφωνα ιμάμη τους, αναγνωρίζοντας την επάρκεια και τις αρετές του. Έλα όμως πού οι κατ' επάγγελμα Τούρκοι της περιοχής τον έβλεπαν ως πρόβλημα! Γιατί δεν προσκυνάει στο Προξενείο για καμία χάρη, γιατί δεν πάει με το μέρος του τουρκομουφτή Ιμπράμ Σερήφ, γιατί δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα γενικώς στο κράτος όπου ζει ...
Έτσι, την περασμένη άνοιξη άρχισε τον πόλεμο εναντίον του ένας συγκεκριμένος κάτοικος του χωριού, ο Μπαϊράμ Χαμπίλ, εγκαλώντας τον δημοσίως για όλα τούτα και χαρακτηρίζοντάς τον «πουλημένο», «ελληνογραμμένο», «ανεπιθύμητο» και «πράκτορα της Ελλάδας»!!!! (Πράκτορας? Μπήκε σε ξένη χώρα μήπως? )Στις απειλές του πώς θα τον εκδιώξει, θα τον κανονίσει και άλλα τέτοια, ο Μπιλάλ απαντούσε πάντα ήπια, λέγοντας πώς βρίσκεται στον Σώστη γιατί τον θέλουν οι ίδιοι οι κάτοικοι και όλα τούτα με τα προξενεία, Τουρκίες κτλ είναι πολιτική, δηλαδή άσχετα με το δικό του έργο πού είναι θρησκευτικό. Απτόητος ο άλλος, συνέχιζε το βιολί του. Φυσικά, μετά από όλα αυτά ο Μπιλάλ έκανε ότι θα έκανε κάθε αξιοπρεπής και νομιμόφρων πολίτης της χώρας: κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον του Μπαϊράμ, πυροδοτώντας όμως έτσι απίστευτες εξελίξεις.

Με το πού έμαθε ο Μπαϊράμ (ο γιός του οποίου είναι υπάλληλος του τουρκικού Προξενείου στη Ρόδο) τις νομικές ενέργειες του ιμάμη, ποιόν σύμμαχο βρήκε; Τον Πρόξενο Ιλχάν Σενέρ, πού κάλεσε τον Μπιλάλ στο γραφείο του της οδού Ιώνων. Εκεί, παρόντος του γνωστού τριπλοχαφιέ, του ζήτησε να ανακαλέσει τα πάντα, με ανταλλάγματα για τον ίδιον και τα παιδιά του. Ο Μπιλάλ και πάλι έμεινε σταθερός στην άποψή του, επιμένοντας ότι μένει στη θέση του για όσο τον θέλουν οι συγχωριανοί του και δεν χρειάζεται χάρες και τα παρόμοια. Το αποκορύφωμα των πιέσεων όμως ήρθε στις 8 Οκτωβρίου, όταν ο Πρόξενος δεν ντράπηκε ο ντεμέκ διπλωμάτης να πάει στο τέμενος του χωριού με την κουστωδία των ρουφιάνων του και μετά την προσευχή να στριμώξουν στον παρακείμενο του τζαμιού χώρο τον Μπιλάλ, πιέζοντας τον να υποχωρήσει, αυτή τη φορά μάλιστα και με συμμάχους τούς δύο μουτεβελήδες (επιτρόπους) του τεμένους, μέχρι πρότινος μάρτυρες υπέρ του Μπιλάλ! Τι να κάνουμε, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για ήρωες ...
Μετά οπό το εφιαλτικό εκείνο βράδυ, με Ιλχάν, Ντεντέ, Μπαϊράμ καί όλους τούς άλλους απέναντι του, ο Μπιλάλ πήρε την απόφαση να παραιτηθεί μεν οπό το τέμενος του χωριού, όμως να επιμείνει στα ένδικα μέσα. Συντάσσει λοιπόν μια επιστολή παραίτησης - καταπέλτη κατά του Προξενείου και των μαφιόζικων μηχανισμών του (θα την αναρτήσουμε αύριο) και την πάει στον μουφτή. Νέα έκπληξη όμως τον περιμένει εκεί, αφού κι ο Τζεμαλή, πού κινείται περίεργα τελευταίως, δεν παραλαμβάνει την παραίτηση και του ζητά πρώτα να αποσύρει την μήνυση! Τελικά A Μπιλάλ του έστειλε την παραίτηση με δικαστικό επιμελητή, κι αναζητά πλέον θέση στην Ξάνθη.
Προσθέστε στα ανωτέρω το όλο κλίμα και τον κοινωνικό περίγυρο: ένας νέος άνθρωπος σε ξένο μέρος, με τη γυναίκα του φοβισμένη να κλαίει, την πλειονοτική κοινωνία - ακόμα και στον Σώστη - σε άλλο σύμπαν, μόνος με τον δικηγόρο του δίπλα του (μεγάλο μα μοναχικό το έργο του Στέργιου Γιαλάογλου), ξεμπρόστιασε προξένους και τουρκοχαφιέδες. Μια ιστορία κοινότατη για τη Θράκη, όπου το Προξενείο της Κομοτηνής και οι μηχανισμοί του επί δεκαετίες τρομοκρατούν και εξαγοράζουν τούς πάντες - η ιστορία τον Μπιλάλ πανομοιότυπη με του ιμάμη στη Δροσία πριν 2-3 χρόνια, του ιμάμη της Φωλιάς και τόσων άλλων. Μοναδική και καίρια διαφορά, ότι τώρα ο παθών τα βγάζει όλα στη φόρα! Ποιός θα σταθεί δίπλα του, και ποιός θα στείλει στο διάολο το Προξενείο και όλα τα μαντρόσκυλα του παρακρατικού του μηχανισμού..


Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου