Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ- ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ!

υπερφορολογηση.jpgΕκεί πάει το πράγμα και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι για να σταματήσουμε να τρέφουμε αυταπάτες. Η Κίνα της Ευρώπης δημιουργείται μέρα με τη μέρα από αυτούς τους απίθανους υπαλλήλους της ΤΡΟΙΚΑΣ, του ΔΝΤ και των Πολυεθνικών, που μας κυβερνούν!!!!
Θέλουν να μας αναγκάσουν να πουλήσουμε όσο όσο ότι έχουμε και δεν έχουμε και ότι δεν πουλήσουμε, να μας το πάρουν με κατάσχεση!!! Η κουβέντα πάει συνέχεια γύρω από τις κατασχέσεις.
Ήδη οι περισσότεροι πολίτες-υποζύγια χρωστάνε στο δημόσιο και τώρα οι "οικονομολόγοι-τσοπάνηδες" ξεκίνησαν να ετοιμάζονται για κατασχέσεις σε όσους χρωστάνε από 3000 ευρώ και άνω!! Σε λίγο θα χρωστάμε όλοι όμως γιατί ο καθένας θα προτιμήσει να ταΐσει τα παιδιά του και να μην πεθάνει από την πείνα παρά να πληρώσει τους εξωφρενικούς φόρους που εφευρίσκουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!  Παράλληλα οι ίδιοι οι κυβερνώντες έχουν καταντήσει λάστιχο την αγορά εργασίας στον ιδιωτικό (πάντα) τομέα, όπου πλέον επαφίεται στην συνείδηση του κάθε εργοδότη το αν θα πληρώσει τον εργαζόμενο, πόσα θα του δώσει, αν θα τον απολύσει και παράλληλα έχει την ευχέρεια να απειλεί τους εργαζόμενους με απόλυση αν παραπονεθούν για οτιδήποτε. Τριτοκοσμικές καταστάσεις με την ανοχή και συνενοχή της πολιτείας!!
Κάθε μέρα νέοι φόροι και παράλληλα κάθε μέρα μειώσεις μισθών-συντάξεων και ανεργία. Το πραγματικό εισόδημα εξανεμίζεται, έχουμε χάσει πάνω από το 45% του εισοδήματος μας ενώ οι φόροι και οι υποχρεώσεις αυξάνονται , οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ επίσης αυξάνονται και αυτοί συνεχίζουν να ζητάνε από εμάς θυσίες, για να μην θυσιάσουν τίποτα αυτοί και τα λαμόγια που προστατεύουν. Για να μην χάσουν οι τράπεζες, οι οποίες από τα 31 δις της δόσης θα πάρουν τα 25 δις !!!! για να μην θίξουν τα κεκτημένα των δικών τους παιδιών, των λαμογιών τους .Μας εξαθλιώνουν, μας τα παίρνουν όλα, και μετά μας απειλούν με κατασχέσεις αν δεν πληρώσουμε τους φόρους τους!! Και για να μην πληρώσεις πρέπει να αποδείξεις ότι
πεθαίνεις αλλιώς σε βάζουν στην διαδικασία του πλειστηριασμού!!! Ποιος βγαίνει ωφελημένος από όλη αυτή την διαδικασία??? Πάντως όχι το κράτος και τα έσοδα του.Όμως φαίνεται ότι δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να τελειώσουν μαζί μας μια και καλή. Ότι δεν κατάφεραν με τους πολέμους, το καταφέρνουν με το χρέος!!! Θέλουν να μας χτυπήσουν με όλους τους τρόπους, να μας συντρίψουν!!!
Καταστρέφουν τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους τρίτεκνους, τους πολύτεκνους , τους ιδιοκτήτες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες. Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο και συνεχίζουν!! Με πρόφαση κάποιους λίγους που συνεχίζουν να διαβιούν με πολυτέλεια και να κάνουν σπατάλες μας βάζουν στο στόχαστρο όλους αδιακρίτως και μας εκτελούν!!
Όλα προορίζονται να παραχωρηθούν στις τράπεζες, στους κεδοσκόπους , στις πολυεθνικές και στα λαμόγια εθνικά και διεθνή. Εννοείται ότι δεν θα ξεφύγουν και τα έσοδα από την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, όπου για αυτόν τον ορυκτό πλούτο τραβάμε όλα αυτά. Για αυτόν μας χρέωσαν, για αυτόν μας χρεοκοπούν, για αυτόν θέλουν να μας καταστήσουν αδύναμους ώστε να μην αντιδράσουμε στο εξώφθαλμο ξεπούλημά του, που έρχεται!!! Ποτέ όμως δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα από όλα αυτά, χωρίς την τριακονταετή προπαρασκευή των ανθρώπων που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια!!!
Οι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση έχουν ονοματεπώνυμο. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε, πρέπει οι υπεύθυνοι να πάρουν την πληρωμή τους όταν έρθει η ώρα .

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου