Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Καταργούνται τα μετρητά.Με κάρτα ή μέσω τράπεζας οι άνω των 500 ευρώ συναλλαγές!

απαγόρευση μετρητών.jpgΗ ιστορία της κατάργησης των μετρητών εξελίσεται τάχιστα!!! Άρχισε από το 2010 . Από 23/04/10 ξεκίνησε η υποχρέωση εξόφλησης συναλλαγών άνω των 3000 ευρώ χωρίς μετρητά, δηλαδή με κάρτα, επιταγή, ή μέσω τράπεζας!
Από τις 3000 ευρώ πήγαμε στα 1500 μετά στα 1300 και τώρα από την 1 Ιανουαρίου 2013 - με το νέο νομοσχέδιο κατάργησης του ΚΒΣ-, στα 500 ευρώ!!!
Από ότι φαίνεται δεν θα αργήσουν να μας επιβάλλουν το "τέλειο σύστημα" κατά της φοροδιαφυγής με βάση το οποίο κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει αν η συναλλαγή του δεν γίνεται με κάρτες, ή επιταγές και δεν ελέγχεται από τις τράπεζες !!!
Το σενάριο της κατάργησης των μετρητών δεν είναι μακριά και πλέον δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Απεναντίας μάλιστα! Όλα δείχνουν ότι εκεί πάμε. Ποια θα είναι τα αποτελέσματα με την εφαρμογή ενός τέτοιου σεναρίου??
Ας δούμε μια σειρά ενεργειών που θα μπορούσαν να μπουν σε εφαρμογή σχετικά εύκολα. Αρχικά θα μας υποχρεώσουν όλους να αποσύρουμε τα μετρητά μας (...όσοι τυχόν έχουν) και θα μας υποχρεώσουν επίσης να συναλλασόμαστε με κάρτες μετρητών (ή όπως αλλιώς τις ονομάσουν) οι οποίες θα περνάνε από το μηχάνημα που θα έχουν όλοι όσοι πωλούν - έμποροι κλπ- και θα είναι συνδεδεμένο με τις ΔΟΥ και αντί μετρητών θα χρεώνεται ο λογαριασμός τραπέζης, του κατόχου της κάρτας  .
rfid chip.jpgΣτη συνέχεια οι ληστείες εις βάρος των ιδιωτών θα αφορούν τις κάρτες τους και όχι τα μετρητά, αφού πλέον θα έχουν αντικατασταθεί τα μετρητά με κάρτες....
Η λύση τότε που θα προταθεί θα είναι επίσης "τέλεια" . Για να μην μπορούν οι κάτοχοι των καρτών να πέσουν θύματα κλοπής, ο κωδικός ή το barcode κλπ της κάρτας θα μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα μικροσκοπικό τσιπάκι που με τη σειρά του
θα μπορεί να εμφυτευθεί στο ...χέρι για παράδειγμα !, ώστε να είναι σχεδόν αδύνατη η κλοπή!
Πως σας φαίνεται το σενάριο?? Απίθανο?? Το τσιπάκι στο οποίο αναφέρομαι υπάρχει ήδη λέγεται VeriChip και εφαρμόζεται στις ΗΠΑ... Πόσο μακριά από εμάς βρίσκεται? Ίσως να βρίσκεται πιο κοντά από ότι νομίζουμε!!!
Και όσο και αν μερικοί νομίζουν ότι πρόκειται για παραμύθι ας αναρωτηθούν. Δεν είναι περίεργο που οι εξελίξεις αυτές έχουν προβλεφθεί πριν από 2000 χρόνια??
Δείτε τι λέει ο κατασκευαστής του Verichip
rfid chip.jpgΤο VeriChip κατασκευάστηκε από το παράρτημα της Applied digital, με την επωνυμία Digital Angel. Από το πρόγραμμα αυτό γεννήθηκε το VeriChip. Είναι ένας μικροπομπός (μικροτσίπ), του οποίου η εφαρμογή γίνετε ΜΟΝΟ υποδόρια δηλαδή κάτω από το δέρμα. Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούταν μόνο σε ζώα, αυτό όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε και πλέον η χρησιμότητα του εστιάζεται κυρίως στους ανθρώπους. Ήδη αρκετοί άνθρωποι είναι σφραγισμένοι με το τσιπ αυτό. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ. Ποια η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του μικροτσίπ. Το VeriChip έχει μέγεθος μόνο μερικών χιλιοστών είναι στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού όπως λένε και οι κατασκευαστές του και εμφυτεύετε κάτω από το ανθρώπινο δέρμα με σύριγγα. Μέσα στο τσιπάκι υπάρχει μια κεραία. Αυτή η μικροκεραία καθιστά το VeriChip πομπό ο οποίος εντοπίζετε από δορυφόρο. Έτσι αυτός που το έχει κάτω από το δέρμα του παρακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο μέσω των δορυφόρων, και μπορεί να εντοπιστεί οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκετε. Επίσης το μικροτσίπ αυτό εσωτερικά διαθέτει μια μπαταρία λιθίου και όπως μας ενημερώνει ο κατασκευαστής του Carl Sanders αυτή η μπαταρία φορτίζει από την θερμότητα που εκπέμπει το ανθρώπινο δέρμα. «Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι. Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά, το ΜΕΤΩΠΟ και το στο επάνω μέρος του χεριού ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ"

Υ.Γ. .....Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17)

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου