Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο πόλεμος στην Συρία μετατρέπεται πλέον σε θρησκευτικό όλο και πιο ξεκάθαρα..

θρησκευτικός πόλεμος.jpgΑν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε πιθανότατα θα εμπλακούμε και εμείς. Αν όχι από μόνοι μας ,θα μας εμπλέξουν αυτοί που έχουν συμφέρον από κάτι τέτοιο.
Ήδη οι ειδήσεις που βγαίνουν, ότι για παράδειγμα οργανώνονται μονάδες χριστιανών ορθόδοξων εθελοντών από Ουκρανία και Ρωσία για να πολεμήσουν στην Συρία τους Ισλαμιστές...(βλέπε ΕΔΩ) δίνουν το στίγμα που θα ακολουθήσουν οι εξελίξεις.
Άποψή μου είναι ότι σταδιακά οδηγούμαστε σε έναν πόλεμο μεταξύ ισλάμ και δύσης με επίκεντρο το θρησκευτικό αίσθημα... Οι συνεχείς σφαγές χριστιανών στη Συρία δείχνουν που οδηγείται η κατάσταση....
Μπαίνουμε σε πολύ επικίνδυνες διαδρομές. Οι πρόσφατες εξελίξεις οδηγούν σε μεγάλης έκτασης πολεμική σύρραξη και πρέπει όλοι να το λάβουμε σοβαρά υπόψη και -γιατί όχι- να προετοιμαστούμε αναλόγως, ακόμα και σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο.
Δεν θέλει πολύ για να ξεφύγει τελείως και να επεκταθεί η κατάσταση στην Συρία, αλλά ο πολύς κόσμος, πέραν του φιλολογικού ενδιαφέροντος δεν συνειδητοποιεί τις συνέπειες που θα έχει και για εμάς ή και αν το συνειδητοποιεί, έχει τόσα να
αντιμετωπίσει καθημερινά από τους άχρηστους που κυβερνάνε που δεν προλαβαίνει να σκεφτεί και να αντιδράσει ...
Ας κοιτάξουμε και λίγο γύρω μας. Η Ελλάδα δεν είναι το κέντρο του κόσμου. Άγεται και φαίρεται από τις αποφάσεις των "μεγάλων" και δεν ξέρουμε ή δεν θέλουμε να ξέρουμε ακόμα τον ρόλο που μας επιφυλάσσουν στο σκηνικό που ξεδιπλώνεται.
Ας λάβουμε τα μέτρα μας για όλα τα ενδεχόμενα....

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου