Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Γιατί χρειάζεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο? Είναι οι Έλληνες ρατσιστές??

μαριονέτες_1.jpgΕίναι οι Έλληνες ρατσιστές? Από πότε? Μα από όταν κάποιοι αποφάσισαν να μας φορέσουν την ταμπέλα για να κάνουν τους "πολιτισμένους".
Σε λίγο θα μας πουν ότι είμαστε ρατσιστές επειδή δηλώνουμε Έλληνες!!!. Θα πουν ότι είμαστε ρατσιστές γιατί δεν αφήνουμε να μας ληστεύει και να μας δολοφονεί ο συρφετός που έχει μαζευτεί εδώ -με την ενθάρρυνση των κυβερνώντων μας φυσικά-, από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.
Μάζεψαν εδώ εσκεμμένα (με την πολιτική, τις πράξεις και τις παραλείψεις τους) κάθε καρυδιάς καρύδι χωρίς καμία στρατηγική και χωρίς να ξέρουν τι να τους κάνουν. Απλά τους έφεραν και τους άφησαν να αλωνίζουν χωρίς καμία πρόνοια χωρίς τίποτα, απλά και μόνο για να γίνουμε αρεστοί στους Αμερικάνους και λοιπούς και να γίνουμε και εμείς μια πολυπολιτισμική σούπα όπως προστάζει η παγκοσμιοποίηση!!!
Αυτό που έκαναν είναι εγκληματικό!!! Νομοτελειακά όλοι αυτοί για να επιβιώσουν θα στραφούν (και ήδη έχουν στραφεί κατά μεγάλο μέρος...) εναντίον μας. Και εμείς τι πρέπει να κάνουμε? Να καθήσουμε και να το ευχαριστηθούμε? Όχι βέβαια, θα αντιδράσουμε!!! (και σιγά την αντίδραση δηλαδή....)
Εκεί έρχονται οι "προοδευτικοί"... Όχι λέει. Μην αντιδράτε έτσι γιατί εμείς είμαστε πολιτισμένοι...  Και βγάζουμε και νόμους που ποινικοποιούν την διαμαρτυρία και την αντίδραση γιατί είναι ρατσιστικό και φασιστικό να αντιστέκεσαι.... Νόμους που στην ουσία είναι εναντίον των Ελλήνων και των δικαιωμάτων τους...
Έτσι είναι αλήθεια ο πολιτισμός? Αν είναι έτσι τότε για να επιβιώσουμε θα πρέπει να γίνουμε και εμείς απολίτιστοι.
Φαίνεται ότι ο πολιτισμός (ή ο πολυπολιτισμός) προστάζει να βαφτίζεται φασίστας και ρατσιστής όποιος δεν συμφωνεί με την φασιστική ρητορική που θέλει με το ζόρι να
μας πείσει να καθήσουμε στα τέσσερα για να γλεντάνε εις βάρος μας οι μετανάστες, αλλιώς μας φοράνε την ταμπέλα του ρατσιστή.  Και να πως έρχονται τα πράγματα και ξαφνικά οι Έλληνες έγιναν ρατσιστές και έχουν ανάγκη έναν ανθελληνικό "αντιρατσιστικό" νόμο!!!

Ο "ρατσισμός" των Ελλήνων, ανακαλύφθηκε πρόσφατα. Μετράει λίγα χρόνια προσπάθειας εγχώριων και ξένων καλοθελητών ώστε να φανούν οι Έλληνες ότι είναι και καλά ρατσιστές έτσι ώστε με βάση αυτό σαν δεδομένο να προωθηθούν άλλες επιδιώξεις..
Ο Έλληνας ακόμα και σήμερα που τραβάει τόσα από τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει τη χώρα δεν έχει γίνει ρατσιστής. Έχει όμως αγανακτήσει. Όχι τόσο απέναντι στους λαθρομετανάστες όσο απέναντι στους κυβερνώντες γιατί αυτοί με την συμπεριφορά τους προκαλούν αυτές τις αντιδράσεις
Το ίδιο και τα ΜΜΕ, η πέμπτη φάλαγγα του συστήματος.
Τα ΜΜΕ κάνουν σημαία την όποια κακομεταχείριση των μεταναστών από Έλληνες και μιλάνε για μέρες για αυτό και παράλληλα κάνουν γαργάρα τις δολοφονίες , τους βιασμούς, τις ληστείες εις βάρος των Ελλήνων από μετανάστες!!!
Τι νομίζουν ότι δεν το βλέπουμε? Δεν το ξέρουμε ότι μας κοροϊδεύουν? Αλλά δεν μας αφήνουν ούτε να το πούμε. Δεν επιτρέπουν να ακουστεί καμία άλλη φωνή εκτός από τη δική τους και κατ΄επέκταση αυτών που τα συμφέροντα εξυπηρετούν!!!
Τι θέλουν από εμάς? Να καθόμαστε άπραγοι και να δεχόμαστε τις διακρίσεις εναντίον μας, από τους ίδιους τους κυβερνήτες μας που για να μην τους πουν ρατσιστές οι ξένοι, ρίχνουν εμάς στον καιάδα? Να καθόμαστε άπραγοι τη στιγμή που επιχειρούν να μας σκοτώσουν, να μας βιάσουν και να μας ληστέψουν?
Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών έχει ξεπεράσει τα όρια εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά οι κυβερνήτες μας "δεν βλέπουν" , τα ΜΜΕ το ίδιο. Ασχολούνται με τα βρακιά και τις φούστες του κάθε σούργελου που θέλει να το παίξει ότι κάτι είναι.... Εκτός και βγει καμιά είδηση που να αναφέρει ότι Έλληνας κακομεταχειρίστηκε αλλοδαπό. Τότε θα μάθουμε τα πάντα για το συμβάν, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Έτσι θέλει η "πολιτική ορθότητα".
Αν όμως έχουμε βιασμούς και δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς, κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο.. Δεν μιλάνε καθόλου για αυτό ή το περνάνε στα ψιλά!!! Αυτή την οδηγία εφαρμόζουν. Και νομίζουν ότι ο Έλληνας δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν ξέρει τι συμβαίνει. Όμως δυστυχώς για αυτούς ξέρει τι συμβαίνει και για αυτό αγανακτεί και αντιδρά. Γιατί βλέπει ότι δεν υπάρχουν ίδια μέτρα και σταθμά. Γιατί αδικείται!!!
Αυτή την πολιτική εφαρμόζουν και σου λέει ο κάθε καμμένος εγκέφαλος μετά, ότι οι Έλληνες είναι "φασίστες" και "ρατσιστές" !!
Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές, είναι αμυνόμενοι!! ούτε φασίστες είναι. Φασίστες είναι αυτοί που θέλουν να περάσουν με το ζόρι την δική τους άποψη.
Οι Έλληνες αντιστέκονται και θα συνεχίσουν να αντιστέκονται όσους ανθελληνικούς νόμους και αν ψηφίσετε πουλημένοι "εθνοπατέρες".

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου