Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ???

Και μετά απορούν οι Ισραηλινοί και οι προσκείμενοι σε αυτούς (βλέπε Αμερικάνοι) γιατί όλος ο πλανήτης τους μισεί. Γιατί κάθε τρεις και λίγο έχουμε και μια νέα αιματοχυσία η οποία υποτίθεται γίνεται (με αφορμή αυτή τη φορά), για να βρουν αυτούς που ρίχνουν ρουκέτες στον γάμο του Καραγκιόζη αφού καμία ουσιαστική ζημιά δεν κάνουν ή όποια άλλη αφορμή θεωρούν κάθε φορά ότι είναι αρκετή για να δολοφονούν αδιάκριτα αμάχους και γυναικόπαιδα. Μετά τι να πεις σε αυτούς τους παλαιστίνιους γονείς που χάνουν τα παιδιά τους από Ισραηλινούς πυραύλους και βόμβες. Τους ωθούν σε πράξεις αυτοθυσίας καθώς αυτός ο τρόπος αντίδρασης είναι δυστυχώς πολύ κοινός στην κουλούρα τους και ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται.
Ευτυχώς όμως, όπως λένε και οι φίλοι τους οι Αμερικάνοι όταν κάνουν τις δικές τους σφαγές, παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρχουν θύματα μεταξύ των αμάχων!!!!!!!!! Φαντάσου δηλαδή να μην έπαιρναν και μέτρα!!!!!!!!!!
Παρόλα αυτά καμία χώρα δεν τολμάει να πει ή να κάνει κάτι ουσιαστικό εκτός από κάποιες Αραβικές γιατί υπάρχει η αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση από τον παγκόσμιο χωροφύλακα που θεωρεί ότι αυτή η σφαγή εξυπηρετεί τον σχεδιασμό που έχει κάνει για την Μέση Ανατολή . Και φυσικά δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει την σφαγή απλά περιμένει να τελειώσει το στοκ των βομβών, πυραύλων και πυρομαχικών του Ισραήλ για να αποφασίσει να κάνει κάτι έστω για τα προσχήματα. Δεν μιλάει ούτε ο νυν (Μπους) αλλά ούτε και ο επερχόμενος (Ομπάμα) για αυτό που βλέπει όλη η Υφήλιος. Κάνουν την πάπια δηλαδή γιατί και αυτοί ίδιοι είναι και όπως λέει και η λαϊκή ρήση “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου