Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!!

Ως εκεί φτάνει η υποκρισία των «δημοσιογράφων» που σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των πολιτών εναντίον των κουκουλοφόρων φρόντισαν να προβάλουν ότι δήθεν!!!! πρωτοστατούν σε αυτές μέλη της Χρυσής Αυγής !!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!!! Ήθελα να ήξερα πόσα παίρνουν για να τα γράφουν και να τα λένε αυτά γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αφελείς !!!!! κάθε άλλο.
Τους χαλάει το σχέδιο…. Θέλουν να εμφανίσουν τις ταραχές και τις συγκρούσεις των κουκουλοφόρων με την αστυνομία σαν κοινωνική εξέγερση!!!! και φυσικά δεν θα μπορούσε κάτι τέτοιο να ισχύει όταν υπάρχουν μεγάλες ομάδες πολιτών που αντιδρούν σε αυτό…..
Για αυτό προσπαθούν να σπιλώσουν αυτές τις αντιδράσεις, τους χαλάνε την προπαγάνδα!!!! Γιατί αυτό έχουν καταντήσει να κάνουν οι «δημοσιογράφοι», ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ… Δεν έχουν ίχνος αντικειμενικότητας σε ότι λένε. Η αντικειμενικότητα τους εξαντλείται ως εκεί που φτάνουν τα νούμερα της AGB. Το έχω ξαναπεί και δεν θα βαρεθώ να το λέω.
Εκμεταλλεύονται τον φόνο του Αλέξη για τους δικούς τους σκοπούς, για να ανέβουν τα νούμερα και τα μπόνους που τσεπώνουν. Για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα που τους συντηρούν!!! Γιατί τελικά οι «δημοσιογράφοι» είναι οι άρχοντες, της παραπληροφόρησης, της προπαγάνδας και της υποκρισίας.
Για εμάς ούτε λόγος. Εμάς μας θεωρούν ΠΡΟΒΑΤΑ!!! που μπορούν να τα κάνουν ότι θέλουν και να τους περάσουν ότι θέλουν γιατί δεν μας θεωρούν ικανούς να σκεφτούμε και να καταλάβουμε την διαφορά της είδησης και της μπούρδας!!!! Αυτά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου