Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ”

Έχετε προσέξει ότι μετά από κάποιο συμβάν ή δήλωση ή εξέλιξη που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι στα “λαοπρόβλητα” κανάλια τους, σπεύδουν να το αναλύσουν και να μας πείσουν για το τι σημαίνει κατά τη γνώμη τους, την οποία “γνώμη τους” και πρέπει να δεχτούμε ως τη μόνη σωστή? Αυτό βέβαια το κάνουν για να μας βοηθήσουν, γιατί εμείς είμαστε ΧΑΖΟΙ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το “κρυφό νόημα” της είδησης.
Για αυτό (για να μας βοηθήσουν!!!) μαζεύονται και μιλάνε ασταμάτητα στα παράθυρα δήθεν για να φωτίσουν το παρασκήνιο. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Το μόνο τους μέλημα είναι να μην καταλάβουμε αυτό που παρουσιάζεται αλλά αυτό για το οποίο έχουν εντολή να δώσουν στο κοσμάκη να καταλάβει.
Η εντολή είναι σαφής. “Ότι και να λέει η είδηση εμείς θα οδηγήσουμε την κουβέντα και θα παρουσιάσουμε τα πράγματα όπως εμείς θέλουμε”,
“γιατί αυτό ζητάνε αυτοί που μας πληρώνουν!!!” Άρα ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ή δίνουμε ΕΜΦΑΣΗ στην όποια είδηση ανάλογα αν πλήττονται ή εξυπηρετούνται τα συμφέροντα που στηρίζουμε!!!

Για παράδειγμα (υπάρχουν πολλά βέβαια),έκανα ζάπινγκ χθες και πέφτω στο δελτίο ειδήσεων του MEGA που παρουσιάζει η Τρέμη και αφού λέει την είδηση, μετά αραδιάζει έξι ονόματα γνωστών “δημοσιογράφων” που θα την σχολιάσουν για να “φωτίσουν τα παρασκήνιο” γιατί εμείς ξαναλέω είμαστε ΧΑΖΟΙ!!! και για να καταλάβουμε “αυτό που πρέπει” πρέπει να μας το υποδείξει και να μας το εξηγήσει το “υπηρετικό προσωπικό” των καναλιών!!!

Αν υπήρχε τρόπος θα μας είχαν όλη μέρα δεμένους μπροστά από μία τηλεόραση για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να μπορέσουν να μας πείσουν τι πρέπει να πιστεύουμε και ποιο είναι το καλό μας!!!!!
Όλοι αυτοί έχουν βέβαια και το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ!!! όπως και όλοι οι ανισόρροποι και οι τρελοί, (αν και οι συγκεκριμένοι δεν είναι τρελοί, γιατί ξέρουν πολύ καλά γιατί κάνουν ότι κάνουν – ανισόρροποι όμως......), για αυτό και μπορεί την μία μέρα να μας τα λένε έτσι και την άλλη αλλιώς, ανάλογα με το τι “υπηρετεί” (και όχι εξυπηρετεί) τα συμφέροντα που στηρίζουν. Γιατί σαν καλοί σκλάβοι των συμφερόντων και της AGB πρέπει διαρκώς να αποδεικνύουν την δουλικότητα τους και να την χρησιμοποιούν για να αποδείξουν πόση απήχηση έχουν οι μπούρδες τους στον κόσμο που παρακολουθεί. Είναι με δυο λόγια ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για εμάς ΔΕΝ είμαστε και τόσο ΧΑΖΟΙ (τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ) και επίσης υπάρχουν και τηλεκοντρόλ για να αλλάξουμε κανάλι ή να κλείσουμε την τηλεόραση και να πάμε για καφέ ή οτιδήποτε άλλο περισσότερο χρήσιμο και λιγότερο αποβλακωτικό!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου