Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Βάζουν σε προτεραιότητα το λαθρονομοσχέδιο και όχι την οικονομία !

Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι κάτι παραπάνω από φανερές. Την ώρα που «κλαίει και οδύρεται» για τα προβλήματα της οικονομίας, αντί να καταθέσει στη βουλή νομοσχέδιο για να κάνει κάτι για την οικονομία, καταθέτει στη βουλή προς επεξεργασία και ψήφιση το νομοσχέδιο για τους μετανάστες και αφήνει την οικονομία για αργότερα!!!
Το είπε άλλωστε και ο πρώην πρόεδρος της βουλής επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ κος Απόστολος Κακλαμάνης απευθυνόμενος στο οικονομικό επιτελείο (Παπακωνσταντίνου & Σια) αλλά και προφανώς στον πολιτικό τους προϊστάμενο…..
«….Το φορολογικό νομοσχέδιο έπρεπε να είχε έρθει εδώ, (στη Βουλή) τουλάχιστον από τον Νοέμβριο. Τώρα μας λέτε ότι θα μας φέρετε ένα φορολογικό νομοσχέδιο, που θα ψηφιστεί τον Απρίλη και ουσιαστικά θ' αρχίσει να αποδίδει από το φθινόπωρο;».

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τους «σωτήρες» του Έθνους!!! ΠΡΩΤΑ ήρθε στη βουλή το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες (για να μας ψηφίσουν) και για την οικονομία βλέπουμε!!! ΠΡΩΤΑ μας ενδιαφέρει να αυξήσουμε την εκλογική μας πελατεία και μετά βλέπουμε την οικονομία. Αυτή μάλλον (η οικονομία) δεν θα δώσει ψήφους, ότι και να κάνουμε θα έχει πολιτικό κόστος !!! Άρα πρέπει να βγάλουμε την χασούρα από αλλού!!!

Βάζουν λοιπόν ή όχι το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό ???. Μα και βέβαια. Όχι ότι δεν το ξέραμε απλά δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε. Έτσι, για να μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και το παίζουν ότι νοιάζονται για την Ελλάδα. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραμονή στην εξουσία άσχετα αν για αυτό πρέπει να ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ η Ελλάδα. Άσχετα αν μετά δεν υπάρχει γυρισμός ….

Αυτός τελικά δεν είναι ο απώτερος στόχος???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου