Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ 60 - 70% ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ???


Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι υποκριτές από τους πολιτικούς, με εξαίρεση ίσως τους δημοσιογράφους που τους στηρίζουν!!! Πως μπορεί να θεωρεί κάποιος ότι κέρδισε όταν στις κάλπες πήγαν μόνο ένας στους τέσσερις ή ένας στους τρεις στην καλύτερη περίπτωση? Δεν ξέρουν ότι όλοι ΕΧΑΣΑΝ? Δεν ξέρουν ότι αγνοώντας αυτό το μέρος του εκλογικού σώματος που δεν πήγε να ψηφίσει, αυτό δεν θα εξαφανιστεί αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει και να οργίζεται με αυτή την απαξίωση του?mayogialoyros1.JPGmayrogialoyros.jpg
Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να εφησυχαστούν μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και καλά θα κάνουν να λάβουν σοβαρά υπόψη την αποδοκιμασία του συστήματος με την σημερινή του μορφή. Η Ελλάδα δεν είναι γεμάτη κάφρους!!! όπως θέλουν οι πολιτικοί μας να πιστεύουν. Υπάρχουν και νοήμονα όντα σε αυτή τη χώρα. Όλοι καταλαβάινουν τι γίνεται και γιατί γίνεται και με αυτό τον τρόπο θέλησαν να σας δείξουν ότι δεν μπορείτε να τους εντάξετε σε καμμία κατηγορία.
Οι αναλύσεις και οι απόψεις που θα ακούγονται για τους λόγους της αποχής για το επόμενο διάστημα δεν θα είναι όπως θα περίμενε κανείς πολλές, γιατί το σύστημα θα προσπαθήσει να θάψει αυτό το γεγονός ή να το εκφυλίσει στα μάτια της κοινής γνώμης. Ξεχνούν όμως ότι αυτή η "κοινή γνώμη" είναι που προκάλεσε τόσο μεγάλο ποσοστό αποχής και θα περιμένει να δει αν πήρατε το μήνυμα κ.κ. πολιτικοί. Διαφορετικά φοβάμαι ότι η επόμενη κίνηση θα είναι πολύ πιο δυναμική και θα σας κοπούν τα γελάκια και η όρεξη για ερμηνείες κατά το δοκούν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου